Кацуріна зізналася, що забороняє дочці співати пісні коханки свого екс-чоловіка Дорофєєвої: Дантес підтримує?

Колишня дружина знаменитого українського ресторатора та блогера Михайла Кацуріна Даша вперше розповіла про те, як ставиться до згадувань про Дорофєєву вдома.

Після початку повномасштабної війни на території України на фанатів Володимир Дантеса та Наді Дорофєєвої чекало багато неприємних сюрпризів. Найвражаюча з них — це розлучення пари.

Надя Дорофєєва покинула на самоті Кацуріна
Кацуріна зізналася, що забороняє дочці співати пісні Дорофєєвої

Але цікаво, що подружжя спочатку заявило, що вони не будуть робити це на папері, а розійшлися фактично.

Кацуріна зізналася, що забороняє дочці співати пісні Дорофєєвої

Одразу ж після цього фанати вирахували нового коханого Наді і з’ясували, що це Михайло Кацурін. І хоча співачка до останнього намагалася приховати правду, врешті-решт, довелося зізнатися, що так, вона дійсно пішла від Володимира до Михайла.

Але чим далі розвивалася ситуація, тим дивнішою вона ставала, адже Володимир також залишився на сам, а зійшовся з колишньою дружиною коханця своєї екс-дружини Дашею. Варто відмітити, що жінка виховує двох дітей, яких народила від Михайла Кацуріна.

Таролог Олена Кузьміч розповіла, чи зійдуться Дорофєєва і Дантес знову
Кацуріна зізналася, що забороняє дочці співати пісні Дорофєєвої

Так як молоді люди дружили сім’ями, спадкоємці Михайла прекрасно знайомі з його новою обраницею, і тому не дивно, що в будинку раз у раз може заходити мова про Надю. Але нещодавно Даша розповіла, як ставиться до подібного:

“Це було дуже боляче. Я спочатку плакала, ховалася, але нічого не розповідала. А потім я вирішила поспілкуватися з нею, сказала, що мені може бути боляче. Сказала: “Я розумію, що ти хочеш слухати треки, вони класні, ви з татом можете слухати, з Надею, у вас класні стосунки. Але без мене”, – розповіла Даша в інтерв’ю Василісі Фроловій.

Нагадуємо, що не так давно Даша розповіла про те, що Михайла сама колись відбила у іншої жінки. Дівчина була дуже молодою і мріяла отримати коханого, але зараз розуміє, що її покарала карма.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".