Вагітна Наталя Могилевська влаштувала розкішну фотосесію у вечірній сукні та приховала животик: очі світяться

Народна співачка України Наталя Могилевська вже неодноразово змушувала своїх шанувальників припускати думки, щодо її вагітності, але ніяк не коментує ці чутки. Але на нових фотографіях, Могилевська також приховує животик, що знову натякає на вагітність зірки.

Наталя Могилевська та сама співачка, за особистим життям якої дуже охоче спостерігає вся країна і будь-яка новина про стосунки або про вагітність, одразу бентежить шанувальників зірки та чутки ширяться мережею швидше, ніж жінка сама це все побачить.

Наталі завжди приписували купу романів з чоловіками різних професій та різної вікової категорії. Від молодого Макса Барських ще за часів шоу “Фабрика зірок” до солідних олігархів у віці. Але найгучнішим романом став з танцюристом Владом Ямою, після участі артистки у шоу “Танці з зірками”. Тому й чутки про вагітність ширяться мережею вже не перший рік. Проте сама зірка української естради, ніяк це не коментує, а навпаки, намагається не звертати уваги й тримати своє особисте життя під великим замком.

Так, Наталя Могилевська поділилась новими осінніми фотографіями в розкішній сукні на своїй сторінці instagram. Фотографії дійсно дуже красиві, зроблені на фоні вечірнього Києва. Свій образ співачка ще доповнила легкими локонами, а плаття було вишите бісером, ну надто шикарний образ.

Проте, на фото Наталя знову не продемонструвала свій животик, тому публіка знову збентежилась, що Могилевська все ж таки вагітна, але дуже гарно це приховує. Адже нещодавно артистка зізналась, що у неї з’явився коханий чоловік, який її сильно підтримує. Але ніяких подробиць до кінця війни Наталя розповідати не збирається. Відомо лише те, що чоловік дуже допоміг Могилевській вивезти сестру з України у небезпечний період. А все особисте зірка тримає в секреті.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".