Оля Цибульська показала животик на восьмому місяці вагітності: “Мріяла як дівчинка”

Співачка Оля Цибульська поділилась фотографіями з восьмого місяця вагітності. На морських кадрах артистка хизується великим животиком і виглядає дуже щасливою.

Співачка вирішила підняти свій архів з фотографіями та похизувалась фотографіями з вагітністю. Артистка народила свого єдиного сина Нестора вже майже 8 років тому, а теплі спогади з часів вагітності все ще яскраво вражають Олю. Вона навіть сумує за цим часом та поки що думок про другу дитину в артистки немає.

Взагалі, у мережі ходило багато чуток, що Нестор – це син від Дзідзьо і ці плітки навіть переходили межу та існували протягом всіх восьми років, як Оля виховує маленького сина. Хоча й всі знали, що Оля має чоловіка, просто він у неї людина не публічна та зовсім не бажає попадати на камери. Хоча сама Оля іноді просила коханого про це, щоб припинити бурхливі плітки про її романи та про батька дитини.

Оля Цибульська засвітила вагітний животик
Оля Цибульська засвітила вагітний животик

А от зовсім нещодавно чоловік Цибульської нарешті вийшов з тіні своєї зіркової дружини та вразив схожістю з Нестором. Тепер плітки відпали та все стало на свої місця. До того ж чоловік пояснив свою позицію не публічної людини. Йому це не потрібно і його бізнес не потребує медійності. Та й великого бажання бути публічним у Сергія ніколи не було.

Насправді Цибульська могла б і не ділитись архівними фотокартками з тих часів, коли носила Нестора під серцем, але це за неї зробив Facebook, який нагадав, що в цей час вона була на відпочинку вагітною та виглядала дуже щасливою і радісною, чекаючи дитину. Оля згадує з теплом цей час. Тому й вирішила показати підписникам, що з нею відбувалося майже вісім років тому у цей період. І війни не було і разом з чоловіком чекали на маленьке диво.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".