Переможниця Холостяка-11 Богдан сухо привітала Заливако з днем народження: все, що хотіла сказати, вже сказала

Переможниця популярного українського проєкту "Холостяк" Анна Богдан вразила сухим та холодним привітанням з днем народження до свого коханого Михайла Заливако.

Знаменитий харківський бізнесмен Михайло Заливако минулого року став одинадцятим холостяком, якому таки вдалося знайти кохання на проєкті. Чоловік обрав Анну Богдан, з якою, імовірно, досі знаходиться в стосунках.

Анна Богдан і Михайло Заливако не можуть повернутися додому
Анна Богдан сухо привітала Заливако з днем народження

Не дивлячись на нещодавню кризу, яка сталася між молодими людьми, вони продовжують бути разом. Та здається, що пара все ж таки втратила гарячу прихильність одне до одного.

Анна Богдан вразила привітанням з днем народження до Михайла Заливако

Якщо раніше Анна та Михайло постійно тішили своїх фанатів різноманітними кадрами, які випромінювали романтику, кохання та навіть пристрасть, то тепер подібних кадрів на їхніх особистих сторінках в соціальній мережі Instagram стає все менше.

29 вересня бізнесмен святкує свій день народження, і в цей особливий для нього момент, Анна Богдан здивувала стриманістю та холодністю до свого обранця. Вона зробила невеличке привітання для Михайла у сторіз. І власне, вона привітала бізнесмена з днем народження, заявивши, що все сказала йому особисто.

Анна Богдан сухо привітала Заливако з днем народження

У кадрі екс-холостяк постав у жовтому світшоті з написом “Холостяк”. І склалося навіть враження, що йому не дуже комфортно фотографуватися, хоча це може бути дуже суб’єктивне уявлення.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Анна та Михайло повідомили про те, що прийняли рішення розстатися. Богдан на деякий час опинилася у другій країні, а Михайло почав глузувати з проєкту, у якому брав участь, і навіть зачепив тему неправильного вибору учасниці. І тим не менш, через деякий час стало відомо, що молоді люди все ж таки кохають одне одного. Вся справа в ексклюзивних фотографіях зі Львова, на яких Анна та Михайло попри розставання поводилися, як пара.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".