Знайшлася дочка Костянтина Меладзе не від Брежнєвої, яка стала учасницею “Голос країни”: неймовірна красуня

Донька відомого продюсера, Костянтина Меладзе, залишила навчання за кордоном, щоб заспівати на проєкті "Голос Країни". Чи повернеться спадкоємиця зірки до університету, або збирається будувати кар'єру у шоу-бізнесі?

Нещодавно в ефіри українського телебачення повернувся дванадцятий сезон вокального проєкту “Голос країни”, знімання якого були призупинені через початок війни. Донька відомого українського композитора та продюсера, Костянтина Меладзе, також взяла участь у шоу та поділилась, що ще на початку вторгнення їй довелось покинути Україну, заради своєї безпеки, та осісти за кордоном. В ефірі шоу дочка знаменитості поділилась, що повністю довіряє Збройним Силам України та сподівається, що незабаром зможе знов жити на своїй Батьківщині.

Знайшлася дочка Костянтина Меладзе

17-річна Лія готується до навчання за кордоном, але наважилась спробувати себе на сцені “Голосу”, обравши своєю творчою наставницею співачку Надю Дорофєєву, хоча до юної виконавиці й повернулись усі судді шоу. Дівчина не сказала точно, яку країну обрала для проживання, але уважні фанати вважають, що спадкоємиця Меладзе перебуває у США, судячи з фото в соціальних мережах.

“Мені довелось поїхати з країни. Я готуюсь до вступу в іноземний університет. Вірю та сподіваюсь, що скоро зможу повернутися додому. Вірю в ЗСУ та в те, що наша перемога не за горами та ми всі скоро зможемо працювати вдома. Будемо робити все для того, щоб Україна розквітла”, — поділась емоціями Лія у прямому ефірі проєкту.

Цікаво, що зірковий батько під час прослуховування не був присутній ні в залі, ні за кулісами. Чому Костянтин не прийшов підтримати доньку, Лія розповіла в одному з випусків “Світського життя”.

“Тато хотів прийти. Але цього не хотіла я. Прийшов мій час сяяти. Я хотіла своїм виступом вразити не свою династію, а себе та своїх друзів”, — розказала наймолодша з Меладзе.

Нагадаємо, що з рідною матір’ю Лії Костянтин Меладзе розлучився у 2013 році, хоча екс-дружина продюсера, Яна Сумм, ще задовго до розриву знала про зв’язок чоловіка з Вірою Брєжнєвою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".