“У мене не буде сім’ї”: Андрій Данилко неочікувано заговорив про особисте життя та свої бажання

Андрій Данилко з тих артистів, які завжди самотні і це нікого сильно не бентежить, крім нього самого. Напевно через його жіночий образ, мало хто замислюється, що за ним стоїть чоловік, який хоче побудувати родинне щастя. Але Андрій здивував своїми заявами про сімейний стан.

На вихідних, а саме другого жовтня, Андрій Данилко відсвяткував свій день народження. Артисту виповнилося 49 років. І до свого віку він ніколи не був одружений та немає дітей. Але артист завжди мало про це говорив, тому що ховав свою особистість за образом веселої Вєрки Сердючки. Напевно, коли Андрій був молодий для нього все здавалося нормальним. Як думають усі – “все життя попереду, встигну ще”.

Але зараз Данилко вже у доволі серйозному віці й досі так і не зміг знайти своє кохання і побудувати відносини, родину та народити діточок. І якщо декілька років тому, артиста дуже хвилювало це питання, то зараз він реагує абсолютно спокійно, з прийняттям ситуації.

Андрій Данилко розповів про плани на особисте життя
Андрій Данилко розповів про плани на особисте життя

“Я вже чудово розумію – у мене не буде сім’ї. Я це прийняв і тому не парюсь. Ось є люди, яким не дано. Я такий, нічого страшного. У світі є багато інших цікавих занять і речей, наприклад, робота”. – сказав Данилко.

До того ж Андрій зауважив, що зловив себе на думці, що під час війни він оживає та перетворюється нарешті на людину, яка завдяки насиченим дням та відчуттю своєї користі, повернув собі бажання повернутися до сцени. “Я якось повернувся до себе”. Цю фразу артист сказав про своє повернення на сцену.

Андрій Данилко розповів про свої плани на особисте життя
Андрій Данилко розповів про свої плани на особисте життя

Тож, якщо Андрію не щастить у коханні та особистому житті, то сцена – це його покликання, яке все життя супроводжує його життя і замінила все. Головне, що він сам це приймає та не має через самотність проблеми з психологічним та духовним станом. І бачить сенс свого життя, навіть без дружини, дітей та сімейного затишку.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".