Як підібрати шапку за формою обличчя та під зачіску: універсальний спосіб, який допоможе швидко зробити вибір

Кожна жінка стикалась із проблемою вибору шапки, деякі їх не носять через те, що не можуть підібрати таку, яка б сиділа гарно і не псувала зовнішний вигляд. Для цього треба обирати за формою обличчя, а як це зробити, читайте у статті.

Обрати шапку щоб вона була і красива і модна та ще й не псувала ваші образи доволі складно, але реально. Потрібно тільки приділити увагу вивченню своєї форми обличчя та зрозуміти на які види шапок звертати увагу і не брати у примірочні зайві та непідходячи.

Трикутне обличчя

Як обрати шапку за формою обличчя
Як обрати шапку за формою обличчя

Якщо ви власниця трикутної форми обличчя, вам головне правильно збалансувати силует та розуміти, що акцент має бути на скулах та трішки витягнути верхню частину голови. Для такого типу обличчя чудово підійдуть шапки, у яких витягнута верхушка.

Овальне обличчя

Як обрати шапку за формою обличчя
Як обрати шапку за формою обличчя

Жінкам з овальною формою обличчя важливо обирати шапки, які гарно закривають весь лоб та водночас витягують обличчя вверх. Тож, вам підійдуть шапки з витягнутим верхом та гарно прикриває широкою полосою лоб.

Прямокутне обличчя

Як обрати шапку за формою обличчя
Як обрати шапку за формою обличчя

Власницям прямокутного обличчя не підійдуть об’ємні шапки. Тут навпаки треба обирати маленькі,в’язані, круглі шапки, та бажано без зайвих деталей. Також добре підійдуть шапки з широкими полосками на лобі.

Квадратне обличчя

Як обрати шапку за формою обличчя
Як обрати шапку за формою обличчя

Жінкам з квадратною формою обличчя варто звернути увагу на м’які в’язані об’ємні шапки. Ваша модель має трохи витягати пропорції обличчя або не розширювати його. А оскільки вибір таких шапок великий, то обрати буде не складно.

Кругле обличчя

Як обрати шапку за формою обличчя
Як обрати шапку за формою обличчя

власницям круглої форми обличчя слід звертати увагу на ті шапки, які не сильно натягуються на лоб, а навпаки витягують його, тому шапки з помпонами можна сміливо розглядати. Якщо зайві деталі вам не до душі, то можна звернути увагу ша шапки, які мають витягнутий верх.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.