Розорила мільйонера та вирощує овочі: Оля Полякова засвітилась на городі без макіяжу і в шапці

Поп-діва українського шоу-бізнесу, Оля Полякова, зізналась — тепер доводиться економити гроші та показала підписникам, що вирощує на власному городі.

Оля Полякова завоювала прихильність публіки не тільки своєю яскравою зовнішністю, а й разючим голосом, діапазоном в три октави. Слова пісень поп-діви знає майже кожен українець, навіть якщо віддає перевагу музиці іншого жанру. На початку повномасштабного вторгнення, Оля, разом з двома доньками, евакуювалась з України за кордон, де пробула декілька місяців. До цього зірка мешкала в розкішному заміському маєтку, куди потім й повернулась.

На території будинку розташований город, на якому співачка вирощувала органічні овочі та фрукти. Раніше городніми роботами займались помічники по дому, оскільки виконавиця весь день проводила на зйомках або гастролях, і не мала часу займатися всіма домашніми справами самостійно. Але зараз в артистів стало набагато більше вільного часу, бо через війну концерти та інші розважальні заходи призупинені.

Оля Полякова засвітилась на городі без макіяжу і в шапці

В сторіс зірка опублікувала кадри, де вона, в простенькій в’язаній шапці та без макіяжу, самостійно порається на своєму городі та в теплицях. Попри похолодання все ще росте петрушка, а яблуня дає останній врожай. Не секрет, що вирощування овочів та фруктів у себе вдома дозволяє непогано зекономити, особливо у такий непростий період часу, як зараз, коли ціни на продукти зростають не по днях, а по годинах. Це відчувають навіть зірки, які зазвичай звикли жити “на широку ногу”.

Оля Полякова засвітилась на городі без макіяжу і в шапці

У одному з випусків проєкту Маші Єфросініної, під назвою “Дорослі дівчата”, Полякова зізналась, що зараз майже не має звичного для себе прибутку та боїться, що запаси коштів можуть закінчитись.

“В мене були збереження. Але мільйони гривень я вложила у своє кіно і вони ще не вернулися. Ти не знаєш, коли почнеш заробляти: місяць, два чи п’ять років. Я лишньої копійки не тратила. Я лишнього винограду не купляла. Дуже сильно економила”, — поділась Оля.

Нагадаємо, що Оля Полякова одружена з бізнесменом, Вадимом Буряковським вісімнадцять років. Пара народила двійко діток, старша дочка вже стала Дорослою та вчится у закордонному ВНЗ.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".