Донька Кузьми Скрябіна Барбара показала фото на скляному мості в Києві: “В улюбленому місті”

25-річна донька легендарного Кузьми Скрябіна нещодавно поділилась патріотичним фото на скляному мості в Києві, виявляється, це улюблене місце Барбари у столиці.

Дівчинка втратила батька ще коли їй було 17 років, це була надзвичайно важка втрата як для Барбари з мамою, так і для колег з шанувальниками. На той момент Барбара тільки вступила в медичний університет імені О. О. Богомольця. Дівчина вирішила не йти за творчою стежкою батька та обрала для себе професію дерматолог.

Відомо, що Барбара живе у Києві та працює лікарем-інтерном за спеціальністю у клініці “Дepматoвeнepoлoгія” та лікує українців. Також дівчина вже встигла вийти заміж за чоловіка, якого зустріла в університеті й саме завдяки навчанню їх долі переплелись і стали однією щасливою.

Загалом донька Кузьми не полюбляє публічності та інформації щодо її життя не так багато, дівчина обирає жити в реальному часі та житті, а не хизуватися кожним кроком зі світом. Цією рисою вона пішла у зіркового тату, який також ніколи не надавав зайвого розголосу своєму особистому життю. Тож, стриманість та практичність Барбара успадкувала від Скрябіна.

Д
Донька Кузьми Секрябіна з татом в дитинстві

Кілька днів тому, Барбара виклала фотографію зі скляного моста у Києві, який сьогодні майже не припинив існувати в столиці. На фотографії дівчина просто дивиться на краєвиди та пише під постом:

“В найкращій країні. В улюбленому місті К”.

Зрозуміло, що це улюблена локація Барбари у Києві, яка надихає дівчину на нові звершення та дає їй гарні емоції. В коментарях шанувальники зробили комплімент образу, який обрала Барбара та також поділилися своєю симпатією до скляного моста. До речі не зважаючи на непублічність доньки Скрябіна, вона має велику аудиторію, 16 тисяч, але все ж не надто активно розвиває інстаграмне життя.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".