ТОП-5 українських чоловіків, які мають сталеві м’язи після 30: Козловський, Добринін та інші красені

Гарний фізичний стан фігури дуже важливий для публічних чоловіків,оскільки вони є прикладом для тих, хто дивиться на них і хоче бути схожим. А для жінок вони становляться найбажанішими чоловіками країни. А от хто саме може похизуватися рельєфним виглядом. можна дізнатися у статті.

Віталій Козловський

Віталій Козловський
Віталій Козловський

Український співак з самого початку свого творчого шляху дуже полюбився українським жінкам і не тільки через свої пісні та творчі досягнення, але ще й через гарну та привабливу фізичну форму. Віталій може похизуватися гарними, прокаченими м’язами, які артист ніколи не ховав і це не частина образу, це спосіб життя, бо без спорту Козловський не уявляє себе та своє життя.

Володимир Ярославський

Володимир Ярославський
Володимир Ярославський

Попри те, що Володимир кухар і багато часу проводить на кухні та звичайно куштує все, що готується в його ресторанах, він може похизуватися підкачаним тілом, яке, на його думку, повинен мати кожен чоловік, який поважає та любить себе. Адже, по-перше, це здоров’я.

Нікіта Добринін

Нікіта Добринін
Нікіта Добринін

Український телеведучий також є прикладом чудової фізичної форми. Нікіта багато часу проводить у спортивному залі й намагається вести здоровий спосіб життя. Він дуже ретельно слідкує за своїм тілом, яким може похизуватися. Тому, для Добриніна дуже важливо мати прокачані м’язи та гарно виглядати не тільки в кадрі, а ще й у житті.

Тарас Цимбалюк

Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк

Актор українських кіно і серіалів Тарас Цимбалюк виглядає просто неймовірно. Він високий, підкачаний та може сміливо бути прикладом для багатьох хлопців і чоловіків. Цимбалюк не надто любить публічність, він дуже стриманий, проте вважається одним із найкрасивіших акторів України.

Михайло Заливако

Михайло Заливако
Михайло Заливако

“Холостяк” Михайло Заливако ніколи не приховував, що для нього важлива гарна фізична форма та присутність спорту в його житті. Міша регулярно відвідує спортзал, але любить смачно поїсти. Тому вважає, що фізичні навантаження мають бути завжди, щоб зберегти свою форму.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.