Власний пляж, бухта та будинок для мами: як виглядає садиба Полякової, яку вона не хоче ділити з чоловіком

За довгу успішну кар'єру в українському шоу-бізнесі Оля Полякова змогла заробити достатньо коштів, щоб забезпечити себе та дітей розкішним життям.

Коли Оля Полякова зустріла свого майбутнього чоловіка Вадима Буряковського, останній був одружений. Втім, любовному трикутнику не було судженого існувати довго: бізнесмен покинув свою дружину та пішов до співачки. Після народження двох дітей Оля увірвалася на українську естраду і зайняла там своє місце.

Звісно, артистка заробила шалені статки, і має можливість створювати собі життя своєї мрії.

Як виглядає садиба Оля Полякової, яку вона не хоче ділити з чоловіком

У зірки є розкішний маєток за містом, де вона проживає разом з чоловіком та дітьми. На території садиби є великий основний будинок, басейн, озеро, ліс, власна ферма та причал, сироварня, а також будиночок для мами та гостей. Оля постійно вдосконалює свою домівку, тож маєток лише продовжує рости, розвиватися і набуває нових рис.

Як виглядає садиба Полякової, яку вона не хоче ділити з чоловіком

Варто відзначити, що у розмові з Машою Єфросініною під час зйомок шоу для YouTube-каналу “Дорослі дівчата” артистка якось розповіла, що декілька разів намагалася розлучитися зі своїм чоловіком Вадимом, але насправді уникає розриву через те, що не хоче ділити своє майно.

Втім, Буряковський, не збирається забирати у неї нерухомість, адже коли вони сідають обговорювати розподіл, він просто все віддає артистці.

Як виглядає садиба Полякової, яку вона не хоче ділити з чоловіком

Раніше Полякова розповідала, що частина майна зареєстрована на неї на випадок, якщо шлюбу прийде кінець. Таким чином вона забезпечила себе та своїх дітей.

Нагадуємо, що у співачки є доросла дочка Марія Буряковська а також молодша Аліса. Дівчатка дуже схожі на матір і обидві ростуть дуже творчими натурами.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".