Донька колишньої Потапа Ірини Горової вперше засвітила фотографію з чоловіком: оце так пара

Донька Ірини Горової від першого шлюбу Наталя, нещодавно вийшла заміж,але свого красеня чоловіка так і не показувала, як виглядає зять Потапа. Але нещодавно дівчина трішки засвітила своє кохання.

Наталя має дуже гарні та дружні стосунки зі своєю зірковою мамою Іриною Горовою. Оскільки Іра більшу частину свого життя крутиться у сфері шоу-бізнесу, то вона доволі сучасна, тому коли росла Наталія, Горова змогла стати для дівчинки не тільки мамою, а ще й справжньою, близькою подругою.

Д
Донька Ірини Горової показала чоловіка

Нещодавно Наталя вийшла заміж за мусульманського хлопця. Ця звістка звісно, трошки збентежила Горову, адже весілля відбулося без її присутності та в іншій країні, за іншими законами. Але не дивлячись на те, що весілля відбулося в Лівані та за мусульманськими традиціями, віри цієї країни, донька продюсерки приймати не стала. Також молодята мають за мету зіграти весілля ще й в Україні, за рідними для дівчини традиціями. Та поки що, Наталя не збирається до України.

Сама ж Ірина була здивована такою швидкістю подій, проте дуже зраділа за свою доньку і вже чекає на українське весілля. До того ж Наталя дуже рідко розповсюджує своє особисте життя і досі мало хто знає, як виглядає обранець дівчини.

Д
Донька Ірини Горової показала чоловіка

Так, Наталя вирішила поділитись сімейною фотокарткою, на якій стоїть вона та її молодий чоловік, проте, обличчя обранця Наталі знов не видно. Тож, з цього можна зробити два припущення, або сама Наталі не хоче розсекречувати красеня чоловіка, чи сам хлопець не бажає стати причиною для українських пліток.

Також, слід нагадати, що продюсер Потап є вітчимом для Наталі й він також нічого не знав про весілля у Лівані, але згодом дуже зрадів щастю своєї падчерки, адже він і сам знає, як важливо знайти свою людину і бажати прожити з нею все життя.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".