Що відомо про третю вагітність Лілії Ребрик: спливли фото дружини Андрія Дикого з округлим животиком

Лілія Ребрик — популярна зірка українського телебачення, яка віртуозно змогла поєднати кар'єру та материнство. Невже ведуча знову чекає на поповнення і готується дати життя новому крихітному карапузу?

Неймовірна ведуча Лілія Ребрик давно запалила свою зірку слави. Вона стала справжньою улюбленицею публіки завдяки харизмі, емоційності та вмінню подати себе. Як артистка, знаменитість розвивається у багатьох напрямах: танцює, практикує акторську майстерність на сцені театру та веде особистий блог.

Проте, її прихильників цікавить не лише кар’єра ведучої, а й особисте життя. Відомо, що вже понад 10 років Лілія у шлюбі з хореографом Андрієм Диким. Зі своїм обранцем вона познайомилася завдяки проєкту “Танці з зірками” на СТБ. Тоді, під час участі, партнери навіть і не здогадувалися, що стануть справжнім міцним подружжям.

Лілія Ребрик покинула Україну разом з Андрієм Диким
Що відомо про третю вагітність Лілії Ребрик

У родини народилося двійко діток, і всі — донечки. А ось минулого року всі фанати знаменитості знову приготувалися до поповнення, адже мережу ошелешили світлини Ребрик з пишним округлим животиком. Зірка залюбки демонструвала зміни у фігурі та не соромилася виходити у новій трансформації на публіку.

Втім, Лілію і дійсно можна привітати з поповненням, але лише творчим. Відомо, що до її списку фільмографії додалася ще одна частина української комедії “Папаньки”, де, власне, ця популярна білявка виконувала провідну роль. Її партнером по сценарію став Єгор Крутоголов.

Що відомо про третю вагітність Лілії Ребрик

Як розповідала сама акторка, так склалося, що її друга вагітність прийшлася на зйомки попередньої частини цієї гумористичної стрічки, але за сценарієм її героїня аж ніяк не була при надії. А ось для минулорічних сцен їй почепили справжній накладний живіт, який часом виглядав так, наче карапуз ось-ось з’явиться на світ.

Нагадаємо, що нині Лілія Ребрик також присвячує свій час благодійній діяльності. Війна та нинішні події не лишили знаменитість байдужою до про проблем знедолених українців.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".