Віталій Козловський нарешті показав, кого готовий обіймати все життя: “Тримай мою руку” – темноволоса красуня

Віталій Козловський зазвичай дуже ретельно намагається приховати свої стосунки або натяки на них, проте, зараз артист продемонстрував як сміливо його обіймає темноволоса красуня, цікаво, хто ж вона?

Український співак Віталій Козловський не надто часто був помічений у тривалих стосунках чи взагалі заводив романи. Але його прихильники дуже переймаються за долю артиста, адже хочуть, щоб він був щасливим та мав справжню родину.

Проте Сам Віталій певно не поспішає з вибором, причин взагалі може бути безліч, але чомусь після роману з Раміною, Віталік не був помічений у тривалих стосунках. Невже ця історія його настільки вразила, що він досі не може залікувати рани на серці?

Та не дивлячись на це артистові постійно хочуть приписати якийсь черговий роман. Наприклад, через те, що Козловський та Оля Цибульська колеги й ведуть разом музичне шоу, то їм прогнозують романтичні стосунки, ніби-то вони закохані один в одного, але гарно це приховують. Але це лише здогадки, насправді ж між Олею та Віталіком робота і дружба.

І взагалі, Козловський, людина, яка ніколи не стане оприлюднювати свої стосунки з кимось, бо його особистість завжди й так в центрі уваги та це стосується загалом його самотності, а не творчості, тому, відео, яке артист виклав вчора у свій профіль instagram, дуже потішило прихильників Віталія, адже там його міцно обіймає темноволоса красива дівчина та й сам Козловський дуже цим задоволений, це видно по його виразу обличчя. Можливо це кохана дівчина Віталія, якій він і присвятив строки “Тримай мою руку”, з нової пісні, яку презентував учора.

Д
Дівчина, яка міцно тримала в обіймах Козловського

Відомо, що дівчину звати Тетяна і вона також співачка, а от ким вона приходиться Козловському, чи то колегою, яка сильно зраділа презентації його нової пісні, чи дівчина Віталія, яку він зміг покохати взаємно, час покаже.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".