Зірка Жіночого кварталу Сопонару відповіла, чи дійсно Олег Винник хворий: “Він може бути таким непорядним”

Знаменита українська гумористка та комік Ірина Сопонару вперше прокоментувала позицію та зникнення Олега Винника. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник записав декілька відеороликів і після цього повністю зник з інформаційного простору. Весною на артиста звалилася маса хейту через його небажання брати участь в інформаційній війні, а також відсутність в Україні.

Фанати підозрювали, що зірка знаходиться в Європі, і як з’ясувалося пізніше, мали рацію. Адвокат Олега повідомила, що він знаходиться на лікуванні в Німеччині. Мовляв, про хворобу артиста була відомо ще до війни, адже він скасував декілька концертів через те, що занедужав. Зважаючи на те, що артист виступав навіть коли дізнався, що його матір померла, причина мала бути дійсно серйозною.

Ірина Сопонару відповіла, чи дійсно Олег Винник хворий

Іво Бобул зв'язався з Олегом Винником і розповів, чи насправді у нього онкологія
Ірина Сопонару відповіла, чи дійсно Олег Винник хворий

Нещодавно Ірина Сопонару дала ексклюзивне інтерв’ю для YouTube-каналу Аліни Доротюк. Зокрема, гумористка підкреслила, що гадки не має, де зараз знаходиться артист і що з ним відбувається, і може робити якісь здогадки лише з чуток.

“Він десь зник, кажуть, що він хворий. Ну, якщо хворий, то хай лікується, а що йому робити. Але якщо ні, то це страшно. Його тут усі так любили! Ну як так? Я не вірю в те, що він просто десь заховався. Напевно, щось сталося з ним. Я не вірю, що він може бути таким непорядним”, – висловилася Ірина Сопонару.

Варто відмітити, що не так давно до мережі почала потрапляти інформація про благочинність, якою займається Олег. Зокрема мова йде про закупівлю та перегонку автомобілей на фронт. У машин навіть є назва — вовчицемобілі.

Декілька разів Роман Недзельський ділився кадрами з Олегом, які були зроблені в Польщі. На них помітно, що зірка змінився зовнішню. Також є інформація про його концерти в Європі, завдяки яким він заробляє гроші, які передає Україні.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".