Колишня Ярославського Ліза Глінська після весілля з іншим повідала, що переживала у цей час: “Хочеться жити”

Зірка мережі та кулінарії, Ліза Глінська, нещодавно сколихнула мережу новою публікацією. Знаменитість розповіла про особисте та поділилася емоціями. Дізнайтеся, чим переможниця "МастерШеф" ошелешила підписників.

Ліза Глінська. Героїня цього матеріалу давно зарекомендувала себе, як талановита майстриня кулінарної справи. Проєкт “МастерШеф” допоміг їй максимально розкрити свій талант. Нині за її новими шедеврами стежить пів України у мережі. Для багатьох зірка стала справжньою лідеркою думки.

Нещодавно у своєму блозі знаменитість поділилася своїми думками щодо психологічного стану українців, які нині переживають чорну годину. Розповіла Ліза про особисте, про те, що бентежило її чимало часу:

“Чесно кажучи, інколи мені хочеться закритись, забутись, не вірити тому, що бачу, відчуваю. Але як же ж цей стан витягує енергію з кожної клітини. Вже понад 90% українців мають прояви хоча б одного з симптомів ПТСР. Кажуть, що один з методів впоратися з болем – говорити про переживання. Але ж війна заганяє в ступор, вона наче відрізає можливість лікування словом і все частіше хочеться втекти самій від себе… Та щось у грудях стискається з такою силою і давить наче каміння, перекриваючи подих… А хочеться ж жити, творити, любити!”

Цікаво, що переживає цей досвід зірка не сама. Вона має міцний шлюб та вийшла заміж за чоловіка, якого знає вже близько 20 років. Пара дуже гармонійно виглядає і здається перспективним подружжям.

Та хіба нинішні стосунки Лізи викликають стільки уваги фанатів, як її появи на публіці з Володимиром Ярославським? Цим зіркам “МастерШефу” давно приписували стосунки та палкий роман. Знаменитостей неодноразово бачили на світських заходах. Проте, Глінська віддала своє серце іншому.

Ліза Глінська виходить заміж не за Ярославського
Ліза Глінська після весілля з іншим повідала, що переживала у цей час

Нагадаємо, що героїня цього матеріалу до того, як стати популярним кухарем працювала адміністратором в ресторані, але участь у проєкті СТБ дала їй змогу вивчити мистецтво приготування їжі професійно.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".