Улюблениця Вакарчука Соловій зізналася, що на концертах більше не заробляє: “Моя кар’єра перетворилась на…”

Українська співачка наважилась чесно зізнатися що сталося з її концертами та кар'єрою загалом. Фаворитка Вакарчука вже не сама популярна співачка, невже він приклав до цього руку?

Христина брала участь у талант-шоу “Голос країни” де обрала собі в тренери Святослава Вакарчука, у якого згодом стала улюбленицею і це було дуже помітно. Вакарчуку та Соловій навіть приписували роман поза проєктом. Тому що зірковий тренер дуже тягнув учасницю, попри те, що вона й сама була дуже талановитою і показувала неймовірні результати.

Х
Христина Соловій зізналась, що більше не заробляє на концертах

Насправді чутки про особливе ставлення Святослава до Соловій, ходять досі, хоча вже не мають жодного сенсу, адже Христина тривалий час знаходиться за кордоном і вже довго не бачилась зі своїм колишнім наставником. Співачка поїхала з благодійною метою, вона дає концерти та збирає кошти на допомогу Збройним Силам України та українцям, які постраждали від цієї жахливої війни.

Проте Соловій не дуже задоволена тим, що вона зовсім нічого не заробляє. І на днях поділилась новим постом у соціальній мережі instagram, де розповіла про спад своєї творчої та концертної діяльності й відсутність особистого заробітку.

“Мої концерти перетворилися на спосіб допомоги нашій армії. Красиві фотосесії та кліпи ще будуть, а зараз хлопцям на фронт потрібна допомога” – написала співачка.

Отже, не одна Христина така, більшість артистів припинили отримувати гроші за концертну діяльність. Звісно, це не сильно радує виконавців, але вони не жаліються, адже розуміють свій внесок у перемогу. А своєю творчістю і концертними турами, вони заробляють гроші на армію, чим і допомагають нашим захисникам, а також благодійним фондам, які збирають кошти на поміч постраждалим від воєнних злочинів росії.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".