Як виглядає перша дружина Ігоря Кондратюка, яку не переплюнула Аіда Ніколайчук: закрутив з нею службовий роман

Шоумен Ігор Кондратюк показав свою красуню дружину, з якою прожив багато років. Стало зрозуміло, чому в Аіди Ніколайчук не було жодних шансів захопити серце знаменитості.

Мабуть, Ігор Кондратюк був ледь не одним із перших, хто зародив в Україні музичні змагання, створивши шоу “Караоке на майдані”. Проєкт, куди люди приходили, аби публічно показати свої таланти, швидко став популярним на українському телебаченні та протримався в ефірі близько 20 років поспіль. За цей час Ігор став гуру з оцінювання здібностей молодих співаків та майже одразу міг спрогнозувати, чи є в людини шанс отримати популярність у світі шоу-бізнесу. Так Кондратюк й опинився у судейському кріслі шоу “Україна має талант” та “Х-фактор”.

Знаменитий телеведучий був суворим суддею, але лояльність до однієї з учасниць зіграла проти нього. Доволі швидко артисту приписали роман з Аідою Ніколайчук, яка брала участь в “Х-факторі” у 2012 році, де, до речі, здобула перемогу. Шанувальники помітили, що Ігор по-особливому дивиться на підопічну та виділяє її поміж інших учасників.

Як виглядає перша дружина Ігоря Кондратюка, яка перевершила Аіду Ніколайчук і Оксану Марченко
Як виглядає перша дружина Ігоря Кондратюка

Втім, ця історія так і залишилась на рівні фанатських пліток, оскільки жодного підтвердження роману між Кондратюком та Ніколайчук не було знайдено.

Сам артист давно одружений з Олександрою Городецькою. Ведучий намагається не виставляти напоказ своє особисте життя та прагне вберегти сім’ю під публічних обговорень. Проте деякими деталями знайомства з коханою Ігор таки поділився. Майбутнє подружжя вперше зустрілися на роботі. Олександра працювала на телебаченні бухгалтером, а Ігор постійно приїздив на зйомки. Між красунею та продюсером зав’язався справжнісінький службовий роман та, невдовзі, молоді почали жити разом.

Як виглядає перша дружина Ігоря Кондратюка

Кондратюк зізнавався, що дружина підкорила його серце не тільки вродою, а й своїми поглядами на життя, веселим характером та тим, що поряд з нею він дійсно відчував себе щасливим. Закохані прожили разом вже не один десяток років та народили трьох дітей.

Нагадаємо, що Ігор Кондратюк навесні цього року відсвяткував свій шістдесятий ювілей.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".