У сто разів смачніше за звичайні котлети: просто замініть набридлий фарш на цей популярний продукт

Хоча котлети є доволі ситною та смачною стравою, зовсім не дивно, що вона набридає, особливо дітям. На що ж тоді можна замінити даний рецепт?

Класичний рецепт котлет базується на звичайному фарші, як свиному, так і курячому. Втім, зараз активно розвивається мода на веганство, хтось сидить на дієтах, а хтось просто не любить фарш.

Тому на допомогу приходять рецепти котлет з іншими інгредієнтами, які ні в якому разі не поступаються за смаком та властивостями м’ясним виробам. Дізнайтеся, як зробити вдома смачні котлети не з м’яса.

Інгредієнти

  • Сир жирний — 300 грамів
  • Куряче яйце — 1 штука
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Сир твердий — 100 грамів
  • Борошно — 3-4 столових ложки
  • Зелень — за смаком

Як готувати котлети з сиру

Перш за все необхідно розуміти, що дана страва стане прекрасною альтернативою не тільки котлетам, але і сирникам. Втім, за рецептом приготування вона все ж таки більше схожа на котлети.

Як готувати котлети з сиру

Так, для початку ми натираємо твердий сир на тертушці. Після цього беремо кисломолочний сир та розминаємо його виделкою для зернистості.

До творожної маси додаємо куряче яйце та одну столову ложку борошна. Також до маси вносимо сіль та перець та подрібнену зелень. Не забуваємо додати твердого сиру.

Як готувати котлети з сиру

Після цього формуємо сирні котлети та обвалюємо їх у пшеничному борошні. Сковороду розігріваємо та розкладаємо котлети на її поверхню. Обсмажуємо з усіх сторін на середньому вогні до появи золотавості.

Подавати дану страву краще зі сметаною або вершками. Варто відмітити, що вона прекрасно підійде, як на сніданок, так і на вечерю. Вже не кажучи про те, наскільки корисною та смачною вона буде. Якщо ви скуштуйте їх гарячими, вони ще й потішать розсталим сиром, який буде тягнутися, як на піці.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.