47-річна Наталія Могилевська показала круглий живіт зі сцени і вразила новиною: “Малюк з’явиться дуже скоро”

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська знову заінтригувала мережу імовірною вагітністю, але в цей раз засвітила свою фігуру зі сцени.

Відома українська співачка Наталія Могилевська неодноразово говорила про те, що мріє стати мамою. Вперше про своє бажання народити дитину артистка розповіла, коли знаходилася в стосунках з бізнесменом Єгором Долініним. Але і після розставання з ним меншим воно не стало. Хіба що співачка ніколи не пояснювала, чому так і не наважилися народити малюка.

Плітки навколо цієї теми ходять різні і все ж таки шанувальники сподіваються, що зірка зможе реалізувати свою мрію та дати життя дитині.

Якщо раніше зірка наголошувала, що в неї немає надійного партнера, щоб усиновити дитину, зараз усе може сильно змінитися.

Наталія Могилевська показала круглий живіт зі сцени

Останнім часом шанувальники впевнені, що Наталя Могилевська може виношувати малюка. Цьому посприяли численні кадри з виступів артистки, на яких вона засвітила округлу фігуру. Один з таких зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Кадр був зроблений під час вистави і фанати не могли пройти повз, побачивши натяк на імовірну вагітність.

Сама артистка ніяким чином не коментує цікаве положення і не розповідає чи у правильному напрямку думають її слухачі. Тим не менш, ще декілька місяців тому зірка розповіла, що нарешті зустріла надійного чоловіка, який став її обранцем. Разом з ним вони займалися не тільки волонтерською діяльністю, але й допомогли сестрі Наталі Могилевської, яка знаходилася на останніх термінах вагітності виїхати закордон, щоб народити племінника.

Наталія Могилевська показала круглий живіт зі сцени

Якщо раніше зірка наголошувала, що в неї немає надійного партнера, щоб усиновити дитину, зараз усе може сильно змінитися. Зокрема, якщо співачка захоче пов’язати своє життя з новим коханим, то дійсно може і наблизитися до мрії стати мамою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".