Вагітна Ірина Горова показала живіт, кругліший за животик Насті Каменських: Потап не втримався (ФОТО)

Саме колишня дружина знаменитого українського продюсера Потапа Ірина Горова стала матір'ю його первістка. Як виглядала жінка під час вагітності?

З самого початку співпраці Потапа та його підопічної Насті Каменських в українському шоу-бізнесі та серед глядачів почали точитися пліьки про їхній роман. Через декілька років стало відомо, що виконавці буквально ненавидять одне одного.

Нібито Настя зовсім не поважає свого партнера, не любить його пісні і воліла б бути самостійною співачкою. Вже тоді не було сумнівів про те, що Олексій Потапенко зацікавлений у своєму шлюбі з Іриною Горовою, а не в інтрижці з колегою. Зіркова ж дружина активно розповідала журналістам, що стовідсотково впевнена у своєму чоловікові.

Вагітна Ірина Горова показала живіт

Так, Потап навіть вийшов разом зі своєю дружиною, яка знаходилася на останніх термінах вагітності, на червону доріжку і показав пресі великий живіт коханої. Пара очікувала на спільного сина — первістка Олексія Андрія.

Вагітна Ірина Горова показала живіт

Хлопчик народився повною копією свого батька, і коли досяг певного віку отримав новину про те, що батько знайшов собі іншу жінку. 2016 року стало відомо, що Олексій розлучається з його матір’ю.

Потап з сином Андрієм
Вагітна Ірина Горова показала живіт

На той час хлопцю було всього лише 8 років. А вже через деякий час стало відомо, що пара близько року або більше не проживає разом, а Олексій Потапенко все ж таки зраджував благовірній.

Дитина поставилася до ситуації батьків з розумінням. Андрій повністю підтримує свою матір та активно спілкується з батьком. З Настею Каменських в нього стосунки не склалися. Мачуха навіть не приходить на свята свого пасинка.

І поки фанати очікують на новину про вагітність Каменських, обидві дитини Ірини Горової дорослішають. Її старша дочка Наталія від Юрія Горового – доросла жінка, яка має кар’єру і нещодавно вийшла заміж за іноземця. Андрій Потапенко також не пасе задніх і активно вливається у шоубізнесову тусовку.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".