Леся Нікітюк вперше розповіла про багатіїв у її житті, які хотіли прив’язати до себе: “Дякую, я сама”

Леся Нікітюк одна з тих жінок, яких називають бізнес-леді, та приписувати їй самотність та жіноче нещастя. Проте не все щастя у жіночому вимірюється наявністю чоловіка. Насправді ж Нікітюк відмовила багатьом заможним залицяльникам і обрала самостійний шлях.

Велика кількість чоловіків досі живуть в тому часі, коли жінки без них були неспроможними створити бізнес, кар’єру, влаштувати комфортне, самостійне життя й просто відчувати щастя бувши вільною. На жаль, час не йде на користь таким чоловічим поглядам на жіноче щастя. До того ж все ще високий відсоток жінок вважають меркантильними й неважливо, що при великому бажанні кожна друга може реалізуватися як професіонал своєї справи, як, наприклад Леся Нікітюк – успішна телеведуча, яка полонить серця.

Леся Нікітюк розповііла про заможних чоловіків у її житті
Леся Нікітюк розповііла про заможних чоловіків у її житті

Леся досі самотня жінка, але успішна, для неї було принциповим питанням дійти до успіху самій, завдяки своїм силам і у неї це феєрично вийшло. Проте на побудову кар’єри пішло багато часу, якого не вистачило на особисте життя. Так, дівчина не страждає від дефіциту уваги зі сторони чоловіків, але й свого поки знайти не може.

Леся зізналась, що у неї було достатньо заможних залицяльників, які навіть пропонували їй допомогти потрапити на будь-які проєкти, але на такі пропозиції, Леся завжди відповідає: “Дякую, я сама”. Отже, гордість та самореалізація для неї важливіше ніж чоловік та спонсор.

Тож, виходячи зі своїх ситуацій, Нікітюк вирішила зробити пост в instagram та розподілити жінок на три категорії:

  • Жінки, яким досягти успіху допомагають заможні чоловіки
  • Жінки, які досягають успіху за допомогою грошей
  • Жінки, які дотримуються принципу “Дякую, я сама”

Також ведуча запропонувала обрати близький для себе спосіб для дівчат у коментарях. Та й звісно зрозуміло, до якого списку себе відносить сама зірка. Тож, не всі гарні дівчата досягають успіху за допомогою багатіїв,  й ті, які самі для себе стають багатою опорою по життю.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".