Злата Огнєвіч точно в минулому: Андрій Хветкевич розповів, яким буде його весілля з бойфрендом і коли

Андрій Хветкевич з "Холостячки", який ще нещдавно зізнавався в коханні Огнєвіч, оголосив новину про весілля, яке він вже готовий зіграти зі своїм новим обранцем, якому освідчився у коханні.

Андрій Хветкевич брав участь у шоу “Холостячка” де головною героїнею стала співачка Злата Огнєвіч та саме за її серце боровся Андрій і до речі дуже відчайдушно, адже він намагався зробити кожну їх зустріч романтичною та особливою. Златі подобалось отримувати увагу від Андрія, але її обранцем він не став.

Проте Хветкевич зробив неочікувану річ у серпні цього року – камінг-аут. Чоловік зізнався, що він не є гетеро і коли перебував на проєкті, то намагався знайти себе справжнього. Повірити у те, хто він є насправді й дати своїм почуттям волю. Але “Холостячка” не сильно допомогла Андрію і він повернувся жити за кордон.

Андрій Хветкевич оголосив дату весілля
Андрій Хветкевич оголосив дату весілля

І саме у Гавайях він зрозумів, що в нього є сильна закоханість до чоловіка, на ім’я Феліпе. Ці почуття виявились взаємними, тому роздумів, щоб почати стосунки було небагато. У серпі Андрій освідчився своєму нареченому і викликав хвилю емоцій та коментарів від шанувальників, знайомих, друзів  та родичів. Слід зазначити, що всі учасники “Холостячки” відреагували абсолютно спокійно та адекватно на цю новину, адже всі дорослі й сучасні люди. І родичі Андрія також його підтримали та сказали, що його щастя має стояти на першому місці.

Андрій Хветкевич оголосив дату весілля
Андрій Хветкевич оголосив дату весілля

Так, нещодавно Андрій розповів, що має намір узаконити стосунки, адже для нього це важливо і правильно. Шлюб – це зовсім інший етап та відповідальність. Тому Хветкевич вважає, що весілля має бути обов’язково. Тому, дату весілля молодята ще не обрали, але визначились, що це буде травень 2023 року. А для самої церемонії та святкування пара обрала колоритну Мексику.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".