Роман Полянський покинув Аліну Гросу після операції і втік за кордон: співачка розсталася з бойфрендом

З'явилася інформація, згідно якої Роман Полянський покинув свою кохану Аліну Гросу та опинився в російській федерації. Що відбувається у зірковій парі?

Через декілька місяців після розлучення зі своїм першим чоловіком Олександром Комковим Аліна Гросу вступила у стосунки з російським актором Романом Полянським.

Новина стала сенсаційною, адже після розриву пройшло не так багато часу. Деякі навіть складали висновки, нібито почуття у артистки з’явилися до нового коханого ще за часів, коли вона була заміжньою жінкою.

Роман Полянський покинув Аліну Гросу після операції

Після початку повномасштабної війни в Україні Роман Полянський зник з інформаційного простору. Його особиста сторінка в соціальній мережі Instagram закрита, а сам він жодного разу не з’явився у публікаціях своєї коханої.

Лише через півроку Павло Зібров заявив, що нібито насправді російський актор постійно знаходиться поруч з артисткою і дуже підтримує Україну. Тим не менш, Аліна Гросу нещодавно пережила кількагодинну операцію, а під час реабілітації скаржилася, що їй навіть немає кому приготувати компот. Тим часом її бойфренд засвітився в Москві на одному з заходів.

Роман Полянський покинув Аліну Гросу після операції

Тобто на даний момент пара не разом, і як мінімум знаходиться в розлуці. Втім, Слава Дьомін вже поділився думкою про те, що нібито зірки могли розстатися. Зокрема журналіст зізнався, що намагається отримати офіційний коментар від співачки, але вона не поспішає ділитися з ним інформацією.

“Сторінку Полянського в Instagram закрито, Аліна нічого з ним не викладає. Від інтерв’ю вона відмовляється. Деякі шанувальники впевнені, що вони з Романом розлучилися. Чекаємо на офіційну інформацію”, – сказав Дьомін.

І хоча якісь висновки робити поки що зарано, публіка вже готується до найгірших новин. Так чи інакше, але на Романа Полянського вдома чекають не тільки батьки, але і кар’єра.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".