Місячний календар на листопад 2020: сприятливі та несприятливі дні

Астрологи розповіли, які дні листопада сприятливі для тих чи інших справ, а в які варто бути обережним.

Знаючи, які дні сприятливі і навпаки, ви зможете організовувати своє життя так, щоб у ньому було менше незгод і більше успіхів. У цьому нам допомогли астрологи. Вони впевнені, що місяць має свій вплив на людей. В залежності, у якій фазі знаходиться Місяць, люди себе можуть почувати краще або гірше. Знаючи ці дні заздалегідь, можна підготуватись.  

Що таке фаза Місяця і як вона впливає на людину  

Існують 4 фази Місяця. Ще їх називають чвертями: перша чверть, молодик, повний місяць, остання чверть. Упродовж місяця ми можемо спостерігати за всіма цими періодами. Супутник Землі проходить повз них і ми відчуваємо ці зміни на собі.  

Наприклад, початок місяця — це молодик. У цей час люди відчувають себе дещо стомленими. У них зменшується продуктивність, а у деяких з’являється безсоння. До того ж, у цей період підвищується емоціональність і чутливість. Знаючи, про такі періоди місяця, можна планувати важливі дати і готувати себе до певних станів.  

Місячний календар

Сприятливі дні листопада за місячним календарем 

Сприятливі дні формуються під впливом Сонця і Місяця. У такий період можна вирішувати важливі питання, приймати доленосні рішення і зважуватись на рішучі кроки. Астрологи вважають, що найбільш сприятливою датою є 28 листопада. До них також приєднуються такі дати: 

  • 21; 
  • 23; 
  • 25; 
  • 26.

Досить складними у листопаді астрологи вважають такі дні: 

  • 4; 
  • 6; 
  • 8; 
  • 30.

А найбільш критичними: 

  • 17; 
  • 27.

Схожі статті

Прогноз на 5 квітня 2024 по Таро: як привернути удачу у свій дім та чого уникати, щоб не втратити гроші

Завдяки картам можна встановити не тільки те, яким буде майбутнє у конкретних людей, але і зробити прогноз для всіх на певний день. Що чекає нас 5 квітня?

Нумерологічний прогноз на 4 квітня 2024 року: кому числа подарують гроші та удачу, а кому лише розчарування?

Номерологічний прогноз — це один з методів виявлення своїх сильних та слабких сторін, а також передбачення, яке формулюється через поєднання чисел.

Гороскоп на 3 квітня 2024 року для всіх знаків зодіаку: Водолії зосередяться на здоровʼї, а Риби на коханні

Цей день буде доволі плідним в багатьох сферах, але найбільшого результату ви зможете досягти, якщо будете присвячувати його сім'ї. Деталі в матеріалі.

Можуть виникнути неочікувані ситуації та затримки: китайський гороскоп на 2 квітня 2024 для всіх знаків

Цей день буде здебільшого приємним та легким абсолютно для всіх знаків зодіаку. Втім, комусь пощастить набагато більше, а комусь відповідно менше.

Гороскоп на квітень за картами Таро для всіх знаків Зодіаку: Ракам – час із рідними, Овнам – прояв талантів

Квітень дасть абсолютно усім знаком неймовірну кількість можливостей, при цьому абсолютно в усіх сферах. Але комусь пощастить більше, а комусь менше.

Гороскоп на 31 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку: день, що принесе кохання та нових людей

31 березня можете сміливо розпочинати будь-які нові справи, адже усі вони будуть приречені на абсолютний успіх. Але деяким знаком пощастить сильніше.