Надія Мейхер слідом за Тіною Кароль відмовилась від російської та відновила співочу кар’єру: почала з Європи

Колишня "ВІАГрянка" Надія Мейхер неочікувано для всіх вирішила знову заспівати, але при цьому відмовилась робити це російською мовою та почала з Німеччини. До речі це рішення співпало з відмовою від російської мови Тіни Кароль.

Не секрет, що багато років тому Мейхер вийшла заміж за російського бізнесмена Михайла Уржумцева і звісно тривалий час вона жила у москві, але продовжувала будувати кар’єру в Україні. Щоправда, як акторка. Надя часто знімалась у фільмах та серіалах Оксани Байрак, яка вважала Грановську актрисою від Бога та запрошувала її на дуже емоційні ролі. Але наразі Байрак обрала іншу сторону медалі та певно робочі стосунки розірвались назавжди.

Надія Мейхер відмовилась від російської
Надія Мейхер відмовилась від російської

Якщо вірити ЗМІ росії, а робити це майже неможливо, то Мейхер надовго лишила концертну діяльність і присвятила себе благодійності. Зараз же Надя повернулась до рідної України й впевнено заявила про свою позицію. Грановська вирішила відновити свою співочу кар’єру, але виключно українською мовою, адже російська для неї тепер чужа.

Насправді така новина дивує, але якщо скласти логічний ланцюжок між благодійністю та співами, то можна дійти до висновку, що Мейхер, як і інші артисти, хоче збирати кошти завдяки своїм пісням. Оскільки співачка давно не влаштовувала концертів, починає з невеликих майданчиків. Свій тур артистка почала з Німеччини де зазвучала вперше за довгий час українською та французькою мовами.

Надя Мейхер знову заспівала
Надя Мейхер знову заспівала

Тож, з концертами Наді все зрозуміло і про це вона розповіла в instagram, але постає інше питання, які тепер відносини в артистки з чоловіком, який залишився у москві та про війну говорив, що це лише ситуація і не слід її так роздувати. На ці висловлювання сама Грановська ніяк не відреагувала, втім досі невідомо, чи разом ще подружжя, адже воєнна політика вже зруйнувала багато сімей за останні 8 місяців.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".