Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля і показала неймовірної краси весільну сукню: наречений не з шоу-бізнесу

Відома українська співачка Тіна Кароль сколихнула мережу, з'явившись на розкішному весіллі. Як пройшло торжество, дізнайтеся в нашій статті.

Тіна Кароль хоча і є драматичною співачкою, користується шаленою популярністю на приватних заходах, а зокрема — на весіллях. Як і більшість зіркових колег, поп-діва ніколи не публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадрів з корпоративів, і тим не менш, фанати швидко дізнаються про нові виступи артистки завдяки знімками, які поширюють гості.

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля

Так, нещодавно на фанатському акаунті Тіни Кароль, який створенний шанувальниками, що активно слідкують за творчістю співачки, з’явилися знімки з весілля, на якому виступала зірка.

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля

Варто відмітити, що весілля було неймовірно розкішним, багатим, влаштованим на широку ногу, з великою кількістю гостей. Втім, пара, хоча і заможна, але не публічна. Тож навіть на кадрах з першого танцю новоспеченого подружжя важко розгледіти їхні обличчя через якість зйомки.

Для виступу на приватному заході Тіна Кароль обрала сукню з бежевого латексу, в якій часто з’являється на великій сцені. Настрій артистки був прекрасним, а гості щиро раділи можливості послухати співачку наживо.

Нагадуємо, що сама Тіна Кароль усі ці роки за офіційною версією самотня. Зірка поховала багато років тому свого першого та єдиного чоловіка Євгена, і з тих пір довго приходила до тями після трагедії.

І хоча зараз співачка говорить про те, що готова до нових стосунків, новин про обранців зірки немає. Фанатам залишається лише пліткувати та фантазувати про те, кому може належати серце поп-діви. Від шлюбу з Євгеном Огіром у Тіни залишився син Веніамін, який зараз навчається у Великобританії.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".