Після розставання з Еллертом Мішина відверто розповіла про свої проблеми зі здоров’ям: “Без надії на спасіння”

Завидна "Холостячка" Ксенія Мішина вперше за довгий час розповіла, які проблеми зі здоров'ям їй довелося пережити та через які тортури пройшла зірка, щоб зараз мати міцний імунітет.

Не багатьом відомо, що Ксенія не одразу пішла вчитися на акторку. Спочатку дівчина вступила до економічного університету і перший час була всім задоволена. Але згодом з Мішиною почали траплятися небезпечні ігри здоров’я. Спочатку виникла апатія до навчання та життя. Потім Ксенія часто втрачала свідомість через високий тиск. А коли проявилися панічні атаки, дівчина не на жарт злякалась, але певний період нічого не робила.

Якби один з психічних припадків не помітили батьки та не відправили юну доньку на лікування, невідомо, чи бачили б ми зараз зі своїх екранів таку мудру, спокійну жінку, за серце якої, боролися чоловіки з усіх куточків України.

Ксенія Мішина розповіла про свої проблеми зі здоров'ям
Ксенія Мішина розповіла про свої проблеми зі здоров’ям

Проте у студентські роки життя Мішиної було справжнім пеклом. Адже дівчина страждала від надмірного тиску, болю в голові та атак паніки. Батьки возили Ксенію по всім можливим лікарням та стаціонарам, але все ніби було добре.

“Мама з татом возили мера по всім клінікам, я здавала купу аналізів, відвідала купу лікарів, але всі мої показники буде в нормі та атаки й високий тиск мене не залишили. Томі батьки відвезли мене у псих.лікарню, де нам сказали, що я не їх пацієнт і направили мене до психотерапевта” – поділилась Ксенія.

Мішина розповіла про свої проблеми з психікою
Мішина розповіла про свої проблеми з психікою

Тож, Ксенія проходила довгий курс лікування, який допоміг їй позбутися недугу, котрий багато років ускладнював їй життя і не давав змоги жити повним життям. А зараз Мішина зміцнює свою нервову систему та ментальне здоров’я загалом різними медитаціями та духовними практиками. І наголошує на тому, що людей з панічними атаками варто просто приймати, адже ніхто не зрозуміє, що вони відчувають.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".