Екс-дружина Дзідзьо Славія засвітила сильно округлу талію та натякнула на головне: “Милий животик” (ФОТО)

Співачка Славія опублікувала в Інстаграмі нову світлину, де засвітила животик. Чи дійсно співачка нарешті завагітніла та хто потенційно може бути батьком її дитини, якщо минулого року вона розлучилася з Дзідзьо.

Яскрава артистка Славія продовжує свою активність у мережі та радує прихильників новими світлинами. Вона експериментує з образами і показує нові фото.

Не так давно зірка показала світлину у топі з шикарними рукавами, де підписники звернули одразу увагу на її талію:

“Милий животик”, — написали у коментарях.

Екс-дружина Дзідзьо Славія засвітила сильно округлу талію

Чи може Славія бути вагітною?

Колишня обраниця Дзідзьо у шлюбі дітей не мала. Попри те, що з Михайлом Хомою вона була одружена чимало років, Господь не дав малюків цій родині.
Артистка ніколи не нарікала на це. Навпаки, коли носила обручку від співака намагалася бути фактично ідеальною дружиною для коханого. Згодом, вже коли розлучення буде на горизонті, розповідатиме, що центром її родини завжди був Михайло та його сценічна діяльність.

38-річний Дзідзьо не може оговтатися: Славія 3 роки крутила роман з бізнесменом
Екс-дружина Дзідзьо Славія засвітила сильно округлу талію

Славія натякала, що також мріяла розвивати свій музичний талант, тим паче, що голосом і слухом ніколи не поступалася милому.

Втім, нині вона про материнство не говорить. Зірка активно займається кар’єрою та з головою пішла у написання пісень. Більше того, достеменно не відомо, чи має вона зараз обранця, адже яскрава робота на сцені відтіняє всі її інші сфери життя. На артистку, як на кожну творчу людину сильно вплинула війна. Вона присвятила навіть цьому періоду пісню.

Окрім цього знаменитість планує взяти участь у Нацвідборі на Євробачення для якого також створила пісню.

Цікаво, що у списку кандидатів на суддівське крісло у цьогорічному конкурсі є Дзідзьо. Втім, Славія ніяк не коментувала своїх емоцій з приводу потенційної зустрічі з колишнім на майданчику відбору. Сам співак взагалі з 2021-го року утримується від слів про екс-дружину та нинішнє ставлення до неї. Вона ж навпаки, не змогла відмовити журналістам у численних інтерв’ю з приводу розірвання свого шлюбу.

Нагадаємо, що Славія також спростовувала чутки про роман Михайла Хоми з Ольгою Цибульською, вважаючи всі плітки з цього приводу нісенітницями. Також Артистка ще минулого року стверджувала, що у її колеги по сцені є законний чоловік, з яким вона живе чимало років разом.

Схожі статті