Олексій Арестович прокоментував скандал з екзорцизмом та онкохворим хлопчиком: “Да мені плювати”

Знаменитий український блогер, психолог та Радник Офісу Президента Олексій Арестович вперше прокоментував скандал з екзорцизму. Усі деталі в статті.

Не так давно Олексій Арестович потрапив у гучний скандал через свою розповідь про екзорцизм. Так, у розмові по відеозв’язку з російським режисером Биковим Радник офісу Президента України заявив, що вигнав з онкохворого хлопчика демона. Мовляв, впродовж 4 годин дивився йому в очі і врешті-решт таки зміг позбавитися від потойбічної істоти, яка взяла контроль над дитиною, що хворіла на рак.

Олексій Арестович прокоментував скандал з екзорцизмом

Олексія Арестовича взяли в реаліті-шоу Холостяк
Олексій Арестович прокоментував скандал з екзорцизмом

Нещодавно зірка разом зі своєю дружиною Анастасією завітав на ексклюзивне інтерв’ю до журналістки Раміни Есхакзай, в якому прокоментував свої минулі слова. Зокрема ведуча висунула думку, що це була гіперболізація, і, як виявилося, мала рацію.

Олексій підтвердив, що не говорив про вигнання демона у прямому сенсі, а лише використовував метафору, якою описав психологічний прийом. Так як оточуючі вважали, нібито хлопчик страждає через побічну істоту, Олексій вирішив підіграти, і змусив їх думати, ніби поборов демона. Сперечатися та доводити, що такі думки є нісенітницею, Олексій вважає абсолютно не ефективним способом вирішення проблеми.

Однак, Раміна зазначила, що далеко не всі зрозуміли метафору Арестовича і це не на руку зіграло для його репутації, на що він відповів дуже лаконічно:

“Да мені плювати. Не всі багато чого розуміють, я що маю свою діяльність Спрямовувати на те, щоб бути більш зрозумілим, чи як? Чи на ефективність?”, — заявив Радник Офісу Президента.

Також Олексій спростував думку аудиторії про те, що він має нарцисичний тип особистості.

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.