Багатодітний Віталій Кличко показав своїх дітей, які живуть далеко від нього: двоє синочків і лапочка дочка

Відомий український спортсмен та політик Віталій Кличко є багатодітним батьком, у якого підростають неймовірно красиві діти. Усі деталі в нашій статті.

Цього року знаменитий український спортсмен та мер Києва Віталій Кличко повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною Наталією, з якою прожив багато років разом. Але насправді родина тривалий час знаходилася в розлуці, адже благовірна знаменитості обрала для життя Європу.

Так, екс-дружина Віталія вирішила пов’язати своє життя з музичною індустрією. Подейкують, що у житті мера також сталися зміни, і нібито в його в нього увірвалася таємнича красуня, яка поклала край його шлюбу. Однак, ця інформація так і не набула підтвердження.

Віталій Кличко показав всіх своїх дітей

Дружина та діти Віталія Кличка
Віталій Кличко показав всіх своїх дітей

Усі троє спадкоємців, які народилися у союзі з Наталією Кличко знаходилася разом з зірковлю матір’ю у Німеччині. При цьому варто відмітити, що дочка спортсмена народилася в Сполучених Штатах і вважає своєю батьківщиною та рідним домом Лос-Анджелес. Через ці слова дівчина якось потрапила у скандал, але сталося це багато років тому.

Дружина та діти Віталія Кличка
Віталій Кличко показав всіх своїх дітей

І хоча зараз діти Віталія Кличка дуже обережно поводяться в інформаційному просторі, адже розуміють, що за ними пильно стежать через професію батька, все ж таки деяка інформація про них є у відкритому доступі. Наприклад, чим збираються займатися у своєму житті молоді люди.

Так, дочка зірки Єлизавета-Вікторія вивчає психологію в університеті в Нідерландах, Єгор-Даніель закінчив перший етап університету за фахом бізнес-менеджмент та планує вступати до аспірантури, а молодший Максим поки досі навчається у школі у Великій Британії.

Спільними фотографіями з батьком молоді люди майже не діляться, але висновки з цього ніяких зробити не можна, так як Віталій взагалі неймовірно обережний в мережі.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?