Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна більше не повернеться до України? Акторка вразила українців вчинком

Старша дочка знаменитої української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна досі проживає в російській федерації і дивує українців своєю поведінкою.

Близько вісьми років тому Ольга В’ячеславівна вперше заговорила про те, що її старша дочка від попереднього шлюбу Антоніна захотіла отримати російське громадянство. Зірка відмітила, що дана позиція не має ніякого відношення до політичної ситуації. Просто дівчина мріяла працювати в одному з московських театрів.

Дочка Ольги Сумської Паперна заблокувала українцям доступ до свого блогу

Втім, дуже скоро родина зрозуміла, що реалізувати це бажання буде не так просто. А вже через декілька років Антоніна вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича і на даний момент виховує від нього двох дітей.

Дочка Ольги Сумської Паперна заблокувала українцям доступ до свого блогу

Пара проживає у Підмосков’ї у розкішному маєтку в елітному районі. Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні Антоніна не сказала жодного слово засудження російській агресії. І хоча у дівчини загинула бабуся, а вся її сім’я залишається в Україні, Тоня не тільки не проявляє власного ставлення до війни, але й продовжує залишатися в російській федерації.

Ольга Сумська спочатку намагалася захистити свою доньку від хейту. Але потім заявила, що не буде виправдовувати власну спадкоємицю. Втім, зіркова матір продовжує любити своє дитя.

Дочка Ольги Сумської Паперна заблокувала українцям доступ до свого блогу

Варто відзначити, що Антоніні дісталося від співвітчизників не тільки за мовчання. Через декілька місяців після початку військових дій зірка вийшла на червону доріжку в Москві разом з чоловіком, роблячи вигляд, наче нічого не відбувається.

Також дівчина повністю заблокувала українцям доступ до власної сторінки в соціальній мережі Instagram, що продемонструвало її ставлення до колишніх співвітчизників, адже навіть далеко не всі російські зірки наважуються на такий кардинальний та красномовний крок.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".