36-річна Злата Огнєвіч змінила професію та відкрила косметологічний кабінет у себе вдома: “Зараз таке буде!”

Вірогідно, шоу-бізнес на даний час вже не користується популярністю та не приносить такого прибутку, тому зірки масово змінюють професії. Не оминула така доля і співачку Злату Огнєвіч, але лише на один вечір.

Чи не кожна жінка хоче зберегти свою молодість і красу якомога довше, тому ладна на будь-що, аби відмотати час назад. Сучасний світ має всі умови для того, щоб причепурити панянок. Злата Огнєвіч, наприклад, користується послугами професіоналів, але для мами стала фахівцем сама. Співачка нікому не довірила обличчя найріднішої людини, перетворивши власну кухню на кабінет косметолога.

Красуня Злата Огнєвіч змінила професію

В Інстаґрам-сторіз у своєму акаунті зірка показала, як дбайливо готується до процедури, яку буде проводити своїй неньці, Галині Василівні.
“Клієнтка” приїхала в гості до зіркової доні, щоб зробити пілінг в домашніх умовах, який холостячка зазвичай робить собі.

“Карочє, зараз таке буде!”

— із захватом повідомила співачка.

Дівчина дотримувалась усіх правил техніки безпеки, надягнувши нітрилові рукавички, адже до складу косметичного продукту входить агресивна кислота. Злата Огнєвіч, як донька хірурга, добре знайома з медичними звичаями:

“Гени така справа, що не спить ніколи!”

Співачка великим планом показала свій набір для процедури та детально розказала, як все буде проходити. Не забула нагадати і про зволожувальний крем, який обов’язково потрібно нанести потім та розпочала косметологічну магію.

Огнєвіч чаклує над мамою

Злата Огнєвіч поділилась, що вже не вперше робить маніпуляцію мамі та має відповідні навички. Не варто забувати і про те, що батько дівчини має медичну освіту.
Але співачка одразу звернула увагу підписників, що самостійно в домашніх умовах такі агресивні процедури краще не робити, а порадились зі спеціалістом.

Результат своєї праці зірка, на жаль, не показала, оскільки пілінг, за її словами, потребує тривалого витримки на шкірі. Без сумніву, що у такої майстрині своєї справи, як Злата Огнєвіч, все вийшло ідеально.

Нагадаємо, що справжнє ім’я Злати Огнєвіч — Інна Леонідівна Бордюг.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".