Пам’ятаєте хлопчика з етикетки Kinder? Подивіться, яким він виріс – відмітив своє 27–річчя

Певно кожна людина полюбляє шоколадки kinder, бо це ніби справжня магія дитячого щастя. Всі знають, як виглядає легендарна обгортка міні-шоколадок, але мало хто бачив того самого хлопчика дорослих. Повірте, там є на зо подивитись.

Обгортка популярного дитячого шоколаду незмінна з 2005 року і за ці роки хлопець встиг вирости справжнім красенем та підкорити серця мільйонів, навіть сам того не підозрюючи, він досі знаходиться в епіцентрі популярності. Адже kinder – це улюблені ласощі кожної дитини. Тому, ми вирішили розповісти і більш того показати, як змінився найпопулярніший хлопець сторіччя з обгортки kinder.

Як Джош потрапив на обгортку?

Як змінився хлопчик з обгортки kinder

Історія почалась доволі банально, але повністю змінила життя юного парубка. У далекому 2005 легендарна компанія Kinder оголосила кастинг дітей на обгортку шоколаду. Мама хлопчика привела його на кастинг без зайвих сподівань і так сталося, що великі блакитні очі, щира посмішка та русявий колір волосся у поєднанні підкорили керівництво компанії і тому, на обличчям компанії став юний Джош Бейтсон.

Як склалося життя легендарного kinder-хлопчика

Варто сказати, що Джош, як обличчя компанії й досі отримує гроші за свою маленьку роль у камері і велику для компанії. А ось коли хлопчик підріс, то поча підробляти в модельному бізнесі. Адже з його даними – це точно для нього. Бейтсон виріс справжнім красенем, його блакитні очі наповнені розумом та глибиною, а дитяча щира посмішка перетворилась на усмішку дорослого, успішного чоловіка. Певно, незмінним залишився лиш колір волосся.

Проте моделінг для Джоша це захоплення, а от професію він обрав доволі серйозну. Хлопець престижний університет Лафборо на факультет політології та міжнародних відносин. Закінчив навчання із червоним дипломом. Тож, хлопчик-модель виріс доволі серйозним чоловіком.

Особисте життя

На щастя, чи на жаль дівчат з усього світу, Бейтсон вже не холостяк, а люблячий чоловік. Але кому так пощастило з обранцем – таємниця. Тому, можна лише порадіти за щасливу долю хлопчика з kinder.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.