Жанна Бадоєва відгуляла розкішне весілля та показала сукню нареченої з пір’ям: Алан від щастя не засяє

Відома російська телеведуча Жанна Бадоєва, яка отримала популярність в Україні завдяки зйомкам в програмі "Орел та Решка" сколихнула мережу весільними кадрами.

Свого часу вже Жанна Бадоєва стрімко увірвалася в український шоу-бізнес, як талановита ведуча та дружина легендарного кліпмейкера Алана Бадоєва. З часом пара зрозуміла, що їхні шляхи розходяться. Не врятували шлюб і спільні діти.

Врешті-решт, Алан залишився і надалі творити в Україні, а от Жанна знайшла для себе можливість підйому в кар’єрі в російській федерації, а жити почала в Італії.

Жанна Бадоєва відгуляла розкішне весілля

Доньку Алана Бадоєва виховує третій чоловік Жанни Бадоєвої
Жанна Бадоєва відгуляла розкішне весілля

Такі кардинальні зміни пов’язані з заміжжям зірки. 8 років тому вона вийшла заміж за Василя Мельничина та перегорнула сторінку. Примітно, що не тільки телеведуча залишилася в хороших стосунках зі своїм екс-чоловіком, але і її новий обранець. Алан Бадоєв навіть публічно вітає Василя з днем народження.

Нещодавно Бадоєва вирішила пригадати, як виходила заміж втретє. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з весілля, на честь їхньої з Мельничиним річниці.

На фото Жанна постала у короткій весільній сукні з пір’ям, пишною фатою та безумовно драйвовим настроєм.

У коментарях під публікацією зіркову пару почали вітати та бажати сімейного щастя. Натомість Алан Бадоєв поки що не відреагував на нову публікацію колишньої дружини.

Нагадуємо, раніше режисер розповідав про те, як складно йому було розлучатися з Жанною. Зокрема пара під час розриву не скандалила, а багато плакала. Жанна та Алан не могли відпустити одне одного, але свідомо пішли на це через безперспективність стосунків.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".