Тіна Кароль видала, від кого народила єдиного сина та показала прізвище Веніаміна: батько – не Дан Балан

Відома українська співачка Тіна Кароль має неабияку популярність та більше ніж її творчість, людей бентежить її особисте життя. Тому люди цікавляться, хто ж є батьком сина Тіни.

Сину Тіни Кароль 14 років і він вже доволі дорослий та мудрий хлопчик, який наразі живе самостійно в Англії у родині українців, де й дізнається про українські традиції в рази більше, ніж знав в Україні. Тому дівчина туди й відправила Веню, заради гарної освіти та безпеки.

Та попри те, що співачка неодноразово розповідала свою особисту історію, не всі знають, хто є справжнім батьком її сина. Дехто вважає, що це Дан Балан, який залицявся до Тіни кілька років тому на шоу “Голос країни”, попри те, що у неї вже був дорослий син на той момент.

Тож, розповідаємо, Кароль була заміжня лише один раз, та її обранцем став Євген Огір, продюсер та коханий чоловік співачки. Тіна вийшла за нього заміж та була щаслива до певного періоду. Поки Євгенові не діагностували рак. Звісно тоді вже у родини був син, Веня, який тоді ще не розумів, що сталося. Але тримався.

Тіна одна з тих жінок, які ніколи не жаліються на свої проблеми, так само було й коли її єдиний коханий чоловік пішов із життя. Вона нікому не плакалась і не збиралась цього робити. Та й своє сімейне щастя жінка також тримала під замком. Тому не всі в курсі того, що син у Кароль від першого і єдиного чоловіка Євгена Огіра.

Та насправді Веніамін більше схожий на зіркову маму, ніж на батька, тому часто й виникають такі питання у публіки. Але відповідь завжди одна і вона очевидна. Тому що навіть після великої кількості минулих років, Тіна до себе не підпустила жодного чоловіка, чому так, знає тільки вона сама. Певно її серце все ще не змогло відновитися та загоїти всі ті рани. І тому, Тіна каже, що Огір це єдиний чоловік на все життя, як і батько Веніаміна.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".