Ніжний вузький костюм: Неперевершена Катя Осадча розповіла, як миє голову без води

Ведуча Катя Осадча, як і звичайні українці, зараз залишилася без води та світла, її будинок знаходиться біля Києва, а всі околиці столиці з 23 листопада відключені від світла.

Нуль умов для жіночої краси – це не проблема для української ведучої Катерини Осадчої, вона показує красиву світлину в своїх соцмережах і розповідає деякі таємниці.

Катя Осадча, матуся трьох синів і ведуча “Голосу країни” поділилася доволі відверто:

“В нас є денно світло, тепло наших сердець і зв’язок між нами, який значно міцніший за мобільний. Нас хочуть поставити на коліна, найпідступнішими терористичними методами. Сухий шампунь, вода з пляшки, акумулятори і повербанки. Сьогодні збиралася на роботу навпомацки, але нічого, аби скоріше перемога!”

Якщо взяти до уваги, що Катерина Осадча збиралася на роботу в темряві, то виглядає вона досконало. Сьогодні, 24 листопада, зірка телеканалу 1+1 вийшла в світ в неймовірному блакитному костюмі, який підкреслив фігуру журналістки. Біле пір’ячко, яке прикрашає жакет, ідеально доповнює образ теледіви. Це дуже схоже на красивий символізм: наче слід від голуба перемоги, який натякає всім нам, що вже скоро будемо святкувати найголовніший День незалежності нашої України.

Катя Осадча часто обирає український дизайнерів, сьогоденний look не став винятком – вбрання від “Lipa” коштує 11 565 грн, мабуть, це якість люкс.

Катя Осадча 24 листопада, 2022 рік
Катя Осадча 24 листопада, 2022 рік

Як вам образ Катерини Осадчої?

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".