35-річна Настя Каменських більше не приховує округлий живіт і сколихнула мережу новиною: “Хлопчик у животі”

Знаменита українська співачка Настя Каменських знову заінтригувала мережу імовірною вагітністю від Потапа. Що відбувається в зірковій родині, дізнайтеся в нашій статті.

Насті Каменських роками вдається інтригувати аудиторію своїм сімейним положенням. Зокрема, артистці вдалося втілити у життя найнеймовірніші фантазії фанатів, адже вони навіть і мріяти не могли, що колись побачать весілля Потапа та його колишньою підопічної.

Втім, у віці 35 років співачка так і не стала матір’ю, хоча шанувальники сподівалися, що ця подія станеться у її житті набагато раніше. Настя не розповідає, що саме вплинуло на затягування цього питання.

Настя Каменських заінтригувала мережу вагітністю від Потапа

Настя Каменських пародіює закордонних зірок
Настя Каменських заінтригувала мережу вагітністю від Потапа

Тим не менш, найвідданіші слухачі Насті Каменських все ж таки сподіваються, що найближчим часом почують прекрасну новину. Справа в тому, що артистка після повернення з Іспанії неодноразово наштовхувала аудиторію на висновок, що в зірковій родині незабаром з’явиться малюк.

Посприяли цим підозрами не тільки зміни у зовнішності Насті, але й помітно округлі форми. Наприклад, нещодавно вона знову оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій постала у досить вільному одязі, який все одно не прикрив особливості талії Каменських. У коментарях під публікацією користувачі мережі одразу ж почали ділитися одне з одним здогадками про майбутнє поповнення в сім’ї.

Настя Каменських заінтригувала мережу вагітністю від Потапа

Нагадуємо, що у Потапа вже є син від попереднього шлюбу Андрій. Хлопчик живе разом з матір’ю Іриною Горовою в Києві. З мачухою в нього не склалися стосунки, тому Настею Каменських дитина тримається на відстані, хоча ставиться до неї з повагою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".