Наталія Могилевська показала округлий живіт та зізналася, хто став причиною змін у фігурі: “Сказали двійня”

Наталія Могилевська сколихнула мережу, показавши свій округлий живіт. Чи дійсно артистка очікує на поповнення в родині, дізнайтеся в нашій статті.

Наталія Могилевська неодноразово зізнавалася, що дуже хотіла би стати матір’ю, але на її шляху ще не зустрівся той чоловік, який взяв на себе відповідальність і зміг би стати гідним батьком саме для її спадкоємця.

Втім, після 24 лютого співачка зустрілася з таємничим чоловіком, який зміг підкорити її серце та увійти в її життя. На даний момент знаменитість знаходиться у романтичних стосунках, але майже нічого не розповідає про нового супутника.

Наталія Могилевська показала округлий живіт

Наталія Могилевська показала округлий живіт і вразила новиною

Новина про бойфренда Наталії Могилевської була настільки радісною та вражаючою, що шанувальники почали підозрювати артистку в реалізації її планів.

Підлили олії у вогонь і фотографії артистки. Так, на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився цілий ряд кадрів, на яких можна помітити округлий живіт. У коментарях користувачі мережі почали буквально засипати зірку питаннями, чи дійсно вона очікує на дитя, тож Наталія дала публічну відповідь.

Артистка заявила, що тепер не буде їсти, тобто мала на увазі, що просто набрала вагу і не чекає на поповнення.

Наталія Могилевська показала округлий живіт

Шанувальники відреагували на дану новину позитивно, не забуваючи про тактовність, а також підтримку. Зокрема, фанати вирішили переконати Наталію в тому, що вона прекрасно виглядає, а підозри у вагітності ніяк не пов’язані з її зовнішністю.

Нагадуємо, що Наталія Могилевська була заміжньою лише раз. У двотисячних зірка вийшла заміж за Дмитра Чалого і цей шлюбу протривав рік. Коли співачка вступила у стосунки з Єгором Долініним, то вперше заговорила на публіку про бажання народити дитину.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".