34-річний Дантес розповів про стосунки з 70-річною мамою, яка стане свекрухою Кацуріної: “Я мамусін синок”

Знаменитий український виконавець Володимир Дантес вперше розповів про стосунки з власною матір'ю, якій вже 70 років. Усі деталі в нашій статті.

Для фанатів Володимира Дантеса ніколи не будо секретом, що він знаходиться у прекрасних стосунках зі своєю матір’ю, дуже любить її та поважає. Зокрема знаменитість постійно показував, як проводить з нею час, жартує, тощо.

І лише нещодавно публіка дізналась, що насправді Дантес ставився до своєї матінки таким чином не завжди, і колись мріяв бути подалі від неї.

Вова Дантес вперше розповів про свої стосунки з немолодою матір’ю

Про це зірка розповів в ексклюзивному інтерв’ю для YouTube-каналу “РОЗМОВА”. Володимир визнав, що помилявся щодо ставлення до своєї матері, але зараз помічає, що не тільки нею дуже зблизився, але й успадкував від неї найяскравіші риси характеру. Наприклад, вмінню жорстко жартувати він завдячує саме їй.

Володимир Дантес зізнався, чому не пішов на фронт
Володимир Дантес зізнався, чому не пішов на фронт

“Я мамусін синочок. Я – мамина квіточка. Я завжди хотів бути подалі від мами. Типу максимально. Хоча з роками усі ці мамині приколи, мамині слова, вони дійшли до мене. І зараз ми прямо супер спілкуємось”

Також зірка розповів і про власний досвід батьківства. Хоча ще рік тому Надя Дорофєєва заявила, що вони з Дантесом не є чайлдфрі, Вова зізнався, що саме такої думки і дотримувався увесь цей час. Втім, його нова обраниця Даша Кацуріна є матір’ю двох маленьких дітей, і Вова прекрасно справляється з роллю вітчима.

Чоловік змінив свою думку на рахунок батьківства, і готовий віддавати свою енергію та сили на дітей, навіть якщо вони не є рідними дітьми зірки. Знаменитість зізнається, що багато чому навчився і дуже вподобав отриманий досвід.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".