Неймовірно смачні пампушки без замісу тіста на сковороді: рятують, коли в будинку довго немає світла

Взимку, коли немає світла, а за вікном морози, неймовірно приємним відкриттям можуть стати пампушки, які готуються швидко, без замісу тіста, а випікаються прямо в сковороді.

Пампушки — це особлива страва, яка нагадує нам не тільки про наше коріння та минуле, але і здатне перенести у дитинство, де бабуся подавала нам борщ зі сметаною та пампушки з часником. Повторити унікальний смак цієї страви у домашніх умовах буває непросто. Справа не тільки в майстерності та вмінні поводитися з тістом: рецептів є багато, і знати найкращий не так просто.

Але ми хочемо запропонувати вам може і не найсмачніший рецепт, але точно найшвидший і найзручніший у сьогоднішніх реаліях. А смак вас точно не розчарує! Ці пампушки ви зможете приготувати з тих інгредієнтів, які є в холодильнику у кожної господині і для цього вам не потрібна електроенергія.

Інгредієнти

  • Кефір — 250 мілілітрів
  • Борошно пшеничне — 300 грамів
  • Цукор — 1 чайна ложка
  • Сіль — пів чайної ложки
  • Сода харчова — чайна ложка
  • Кріп — пучок
  • Часник — за смаком
  • Олія рослина — 3 столових ложки

Рецепт приготування українських пампушок з часником на сковороді

Просіяне борошно висипати на робочу поверхню. Всередині зробити заглиблення та налити туди кефіру. Кефір має бути кімнатної температури. Додаємо сіль, цукор, а також соду. Усе добре перемішуємо та залишаємо тісто на пів години для того, щоб сода подіяла краще.

Пампушки до борщу
Пампушки до борщу

Сковороду ставимо на повільний вогонь, змащуємо маслом, та починаємо формувати пампушки. Для цього від тіста відриваємо по шматочку, робимо кружечки та викладаємо вироби на поверхню сковороди впритул одне до одного.

Пампушки з часником
Пампушки з часником

Накриваємо кришкою та печемо до готовності. Після приготування, подрібнюємо кріп, часник, усе добре перемішуємо з рослинною олією та змащуємо поверхню пампушок. Смачного!

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.