Старша дочка колишньої Джеджули Юлії Леус вийшла заміж за 20-річного футболіста: “Весільна мама” (ФОТО)

Донька відомої української моделі та блогерки Юлії Леус, яка колись була дружиною шоумена Андрія Джеджулы вийшла заміж за молодого футболіста.

Ангеліна – це донька Юлі від перших стосунків, тоді дівчина була ще зовсім юна. Коли Леус дізналась про вагітність, їй було лише 15 років. Та дівчині довелося нелегко, адже її найрідніша людина, мама перебувала за кордоном на заробітках, а тато засудив дівчину. Тому, Юля обрала жити з батьком своєї дитини у його батьків.

Та врешті свою доньку Юлії довелося виховувати та піднімати самостійно. Звісно, було складно й іноді неможливо все тягнути на собі, проте зараз Леус може пишатися своєю стійкістю, тому що виховала чудову дівчинку, яка тепер наречена.

Ангеліні нині 20 років, так само як і її обранцю Іллі Забарному. Хлопець займається професійним футболом і грає у київському “Динамо”. Ілля є одним із найталановитіших молодих футболістів Європи. Близько двох років до нього активно виявляють інтерес топові клуби “Челсі”, “Мілан” та інші. Вони пропонують гравцю дуже гарну суму грошей, але поки що, Забарний грає в Україні.

Не секрет, що пропозицію руки та серця Ілля наважився зробити ще 4 вересня у Києві, в одному із панорамних закладів. Проте Ангеліна тримала цю новину у таємниці й лише днями дівчина та її мама Юлія Леус вирішили похвалитися фотографіями з цієї події у соцмережі.

До речі пара зустрічається ще з 2018 року, тобто, перед тим, як освідчитися Ілля мав змогу гарно подумати та вирішити своє майбутнє. Та досі дівчина тримає у секреті історію знайомства з юним футболістом. Тому, залишається дочекатися пишного весілля, де можна буде почути зворушливі спогади закоханості.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".