Їм не потрібні золоті картки: Ксенія Кошова, Камалія Захур, дружина Гордона — вони вийшли заміж не за банкомат

Чомусь досі багато хто думає, що якщо жінка виходить заміж за заможного чоловіка, то це обов'язково через гроші. Та часи змінюються і варто припинити думати шаблонами.

Наприклад, є достатньо зіркових пар, які живуть у шлюбі вже багато років і жінки не такі багаті, як їх чоловіки, проте заміж вони виходили не за банкомати, а за людину. Бо цінують в першу чергу ті риси характеру, з якими їм доведеться жити все життя. Без кохання насправді жодні гроші не врятують та не змусять покохати.

Отже, ми вирішили це показати на прикладі трьох зіркових подружніх пар, які вже давно живуть разом та в чиїх родинах чоловік є головною фігурою, яка дуже гарно заробляє.

Ксенія Кошова

Дружина Євгенія Кошового
Дружина Євгенія Кошового

Ксенія вийшла заміж за Кошового ще у 2007 році, коли він вже був доволі відомим актори студії “Квартал 95” та заробив собі й ім’я і гроші. Та жінка покохала Євгена за те, яка він людина, як він завойовував її серце. За ту турботу й увагу, яку Женя дарує дружині й сьогодні. До того ж сама Ксені має бізнес, вона відкрила власний бренд одягу і заробляє на цій справі вже понад 10 років. Тож, сидіти на шиї у чоловіка не в її правилах.

Камалія Захур

Дружина Мохаммада Захура Камалія
Дружина Мохаммада Захура Камалія

Камалія відома українська співачка й благодійниця, яка і до зустрічі з чоловіком влаштовувала своє життя сама. Жінка завжди заробляла гроші та ніколи не скаржилась на те, що працювати вона не хоче. Та коли зустріла на своєму шляху Мохаммада, закохалась у його добре серце. А ось на його статус та розмір гаманця, Камалія взагалі не дивилась. Вона просто покохала Захура.

Олеся Бацман

Дружина Дмитра Гордона
Дружина Дмитра Гордона

Дружина відомого журналіста Дмитра Гордона також не звертала уваги на статки свого обранця, тому до їх історія почалась з романтизму, а не з підрахунку грошей. Олеся й сама журналістка, тому для неї не проблема заробити собі гроші на життя. А ось Дмитро підкорив красуню своїм гумором та інтелектом.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".