Зухвала Ксенія Мішина несподівано показала ті частини тіла, які бачив лише Еллерт: “Що може бути краще?”

Українська актриса Ксенія Мішина завжди демонструвала дуже стриману поведінку та не дозволяла собі зайвого, але останнім часом щось змінилося.

Мішина брала участь у шоу “Холостячка”, куди прийшла з метою знайти своє кохання і ще більше зрозуміти себе завдяки спілкуванню з чоловіками. На проєкті Ксенія демонструвала себе як дуже принципова жінка. Вона акцентувала увагу на способі життя кожного з чоловіків, на виховання, на розмови та робила свої висновки.

Мішина показала те, що бачив тільки Еллерт
Мішина показала те, що бачив тільки Еллерт

Натомість сама ж холостячка була вимогливою до кожного і поводила доволі скромно. За весь сезон у Мішиної не було жодного зухвалого образа. Та й поведінка Мішиної ніколи не виходила за рамки.

Та останнім часом Мішина почала відкриватися підписниками зовсім з іншої сторони. По-перше, акторка стала більш активно вести сторінку в соціальній мережі instagram. А по-друге, Ксенія стала якоюсь відвертою, тобто вона вже не боїться викласти фото у спідній білизні під час занять йогою. Чи продемонструвати свої кулаки преса у танці. Всі ці фактори трохи розмежовують ту Мішину, яка обирала собі супутника по життю на проєкті.

Мішина показала те, зо бачив лише Еллерт
Мішина показала те, що бачив лише Еллерт

Та остання історія з душу, де Ксенія одягає халат і ненавмисно демонструє те, що міг бачити лише Саша Еллерт. До речі, можливо саме він і вплинув таким чином на Мішину, адже у стосунках пара перебувала довго і вони один в одного чомусь навчалися.

А взагалі, іноді жінки й самі не помічають, як в один момент відмовляються від своїх принципів і це нормально, тому що кожного дня в нашій свідомості відбувається трансформація, яка змінює нашу поведінку та якісь речі ми починаємо сприймати інакше. Так само і Мішина, тим паче акторка займається різними духовними практиками.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".