Настя Каменських знову роздягнулася: біле бікіні і струнка фігурка

Українська співачка любить тішити прихильників роздягненими фото.

Настя Каменських порадувала прихильників черговим літнім фото, на якому позує у білому бікіні. Знімок зроблено у ванній кімнаті з панорамними вікнами. Очевидно, що фотографував Настю її чоловік Потап.

Під світлиною співачка розповіла про звичку записувати думки, які виникають до певних знімків. Саме такими дописами і ділиться після відпочинку Настя Каменських зі своїм прихильниками. Вона розповіла, що веде електронний щоденник і це допомагає їй не забути важливі моменти. Особливо це стосується відпочинку.

Прихильники виконавиці оцінили знімок. Проте не всім він припав до душі. Дехто пропонував одягнути співачку, а хтось порадив нарешті одягнутися і змінити ракурс зйомки і фотографувати не з обрізаними ногами.

Зовнішність Насті Каменських теж викликала неоднозначну реакцію. Хтось був у захваті. а хтось не зрозумів чому співачка, активно займаючись спортом, має вигляд не дуже.

Поруч з таким знімком, Настя Каменських опублікувала кадри з повсякденного життя, на яких постала у спортивному костюмі і з розпущеним волоссям. Під одним зі знімків артистка поділилася за що любить осінь і осінні ранки.

Прихильники видихнули вже на тому моменті. коли побачили, що Настя Каменських одягнена, про що не забарилися написати у коментарях під фото. А от щодо ранніх підйомів. то тут думки розділилися. Одні зауважили, що не люблять прокидатися рано, особливо восени. А от декому навпаки імпонують ранні підйоми. були і такі, хто любить прокидатися рано, але виключно влітку і на відпочинку.

Фото насті каменських, як завжди, збирають неоднозначні коментарі. Можливо, зірка саме цього і прагне.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".