Навіть бабуся не насварить: ведуча Леся Нікітюк показала, як носити тренд сезону — короткий пуховик

Давно вже пройшов той час, коли мода повністю залежала від кліматичних умов, традицій або статусу. Час, коли тільки особа королівської крові могла носити одяг певного кольору або оксамитову мантію, оздоблену коштовним камінням, просто тому що це розкішно, а не тепло.

Зараз заради краси та стилю можна носити короткий пуховик, адже він не зігріє, але образ зробить максимально сучасним. Короткий пуховик — річ модна, але, на перший погляд, не дуже практична.

Стильні рішення, як носити короткий пуховик

Дійсно, він гріє лише до рівня своєї довжини. Але при цьому в такій куртці можна не замерзнути навіть в сильний мороз, якщо використовувати багатошаровість, комбінуючи одяг різної довжини. Також можна носити його в демісезон, тоді всі проблеми закінчуються на тому — з чим же його вдягати?

Ідеї поєднань від Лесі Нікітюк

А це добре знає ведуча, красуня і модниця Леся Нікітюк. Вона скористалася одразу декількома модними прийомами, які рекомендують стилісти. У своєму образі білява Леді Ле пішла на дві хитрощі — заправлений верх та штани з високою талією.

Леся надягла короткий пуховик бежевого кольору, оздоблений контрастною фурнітурою, з манжетами-резинками. Під низ — теплий светр сірого кольору із застібкою на горловині, який вона заправила у трендові брюки-карго з накладними кишенями на стегнах та високою посадкою.

Особливістю короткого пуховика є те, ще він не приховує фігуру, а навпаки, підкреслює всі її особливості, тому краще за все він виглядає на жінках високого зросту та стрункою талією, якою є Леся Нікітюк. На ній такий комплект виглядає ідеально.

Носи короткий пуховик, як Леся Нікітюк

А от для дівчат з особливостями фігури можна піти на інші хитрощі. Наприклад, комбінувати короткий пуховик з сукнею або комбінезоном, щоб приховати зайвий об’єм на стегнах. Можна також одягти светр такої довжини, щоб прикривав стегна. Або вдягати під них термобілизну, щоб поєднувати його в найулюбленішими речами.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".