Надя Дорофєєва відбирає у Кацуріна не тільки джинси, а ще й кофти: а речі Дантеса ніколи не носила

Надя Дорофєєва останнім часом трохи змінила свій стиль. В її гардеробі стали з'являтися переважно чоловічі речі, а саме речі її нового обранця Михайла Кацуріна і це дещо дивує публіку.

Одяг Наді завжди був досить сміливим та об’ємним. Це на сцені Дорофєєва одягає красиві сукні, костюми, які підкреслюють фігуру, підбори, робить пряме волосся та фарбується. А от у повсякденному житті все зовсім інакше. Дівчина почувається комфортно у речах в стилі оверсайз, коли вони не мають певного розміру і не обмежують дії.

Дорофєєва одягає речі Кацуріна

Дуже часто можна помітити співачку у великих худі, світшотах, широких штанях, іноді навіть спортивних, у широких джинсах та у кросівках. Тобто образ справжньої леді Надія залишає на сцені.

Останнім часом мережею ширяться фотокартки, де Дорофєєва залюбки одягає речі свого коханого ресторатора Михайла Кацуріна. Це можуть бути різні кофтинки, світшоти, худі й так далі. Напевно, дівчині не вистачає часу аби насолодитися його запахом та атмосферою затишку, що вона вирішує позичувати його речі та навіть демонструвати це у соціальних мережах.

Дорофєєва носить речі Кацуріна

А от у кліпі “Щоб не було” з Мішею Надя вирішила навпаки підкреслити свою жіночність, можливо, тому що саме так вона себе й почуває разом з новим партнером. Та пісня вийшла дуже зворушлива й іншого образу там навіть уявити не можна. Натомість пори чесність артистки вона через цей трек-сповідь все одно потрапила під хвилю хейту. Але зараз Надя вже не звертає на це уваги, адже це її почуття і їх з Кацуріним особиста справа, головне, щоб відчувалося щастя.

Дорофєєва носить речі Кацуріна

Варто сказати, що у шлюбі з Дантесом за Надією такого не помічалося, співачка завжди носила свої речі, принаймні вона не демонструвала, що одягає кофти Володимира, хоча він на той момент, був її рідним чоловіком.

Схожі статті