Новий вечірній образ Тіни Кароль розбурхав мережу: прихильники не стримують емоцій

Тіна Кароль частіше обирає чорний і вражає образами.

Цього прямого ефіру Тіна Кароль знову вразила глядачів проекту “Танці з зірками” новим образом.

Цього разу зірка постала у приталеній класичній чорній сукні з незмінним декольте і об’ємними рукавами-воланами. Образ завершили білі босоніжки та масивні прикраси. Цього разу зірка вирішила зрадити хвилястому волоссю, обравши натомість випрямлене, і яскравій червоній помаді, обравши спокійний макіяж.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHV5v0pFoYT%2F&is_from_rle

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHV6ejGIXYc%2F&is_from_rle

Прихильники оцінили новий образ улюбленої співачки компліментами. Вони назвали її гарнюньою, красунею і взагалі найкращою, а їх з Юрієм Горбуновим пару – найкращою парою ведучих.

Під останнім знімком прихильники також попросили виправити вимову Тіни Кароль, адже ведуча постійно говорить “п’ятдесять” замість звичних п’ятдесят. Хоча, ймовірно, це особливості вимови Західної України, звідки родом Тіна Кароль.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHWAY8oha2h%2F&is_from_rle

Ще під одним дописом у одній з чисельних фан-груп Тіни Кароль шанувальники відмітили, що співачці пряме волосся личить набагато більше, ніж кучеряве. Саме з такою зачіскою Тіну Кароль найчастіше можна побачити в ролі ведучої популярного шоу “Танці з зірками”.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHWL29srGx-%2F&is_from_rle

Це не перший образ зіркової красуні у чорному вбранні. На кількох попередніх ефірах Тіна Кароль теж обирала довгі чорні сукні.

При цьому у деяких образах вражаючим було не лише декольте зіркової красуні, а й екстремальні розрізи. Прихильникик коментують всі образи Тіни Кароль незалежно від того якого кольору чи стилю сукня. А от те, що не всі образи подобаються – це факт. Після одного з образів прихильники зірки навіть попросили змінгити їй стиліста.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.