Познайомилася з ним 8 років тому: вже не вагітна Руслана Лижичко показалася в обіймах імпозантного чоловіка

Знаменита українська співачка Руслана, яка минулого року інтригувала мережу своєю імовірною вагітністю, опинилася в Сполучених Штатах та показалася в обіймах експерта з політики.

2014-го Руслана Лижичко почала активно говорити про те, що готова стати матір’ю. Фанати артистка чекали на щасливу звістку про майбутнє поповнення зіркові сім’ї, однак, в Україні розпочалися події, від яких артистка не могла відволіктися, а тому відклала тему з материнством у довгий ящик.

Руслана усіма силами підтримувала українців, знаходилася в центрі уваги і навіть публічно виступала перед співвітчизниками на Майдані Незалежності.

Руслана Лижичко показалася в обіймах імпозантного чоловіка

Руслана Лижичко показалася в обіймах імпозантного чоловіка

2021-го Руслана знову підняла тему бажаного материнства. Артистка неодноразово говорила про те, що хоче народити дитину сама, і усиновлення поки що неможливе, так як вона хоче власного малюка.

Зірка дала декілька інтерв’ю, і навіть декілька разів заінтригувала мережу кадрами, на яких, як здавалося, артистка поставала з імовірно вже вагітним животиком. Втім, в Україну завітала повномасштабна війна і Руслана знову сконцентрувалася на своїй країні.

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, на якому постала з Девідом Кремером і пригадала, як познайомилася з ним у знаковому 2014 році. Герой нашої статті записали спеціально для американців подкаст, який присвячений розвитку демократії в світі та безпосередньо Україні, а також організували збір коштів для української енергетики.

Цікаво, що невідомо, чи супроводжував співачку за кордон її чоловік Олександр Ксенофонтов, з яким вони все рідше з’являються на публіці разом.

Схожі статті