Тіна Кароль знялася для “Vogue” і заінтригувала фанатів

Українська співачка прикрасила обкладинку книги VOGUE.

Тіна Кароль стала однією з українських зірок, які увійшли до книги журналу VOGUE  про видатних жінок. Разом зі співачкою у фотосесії взяли участь Анна Різатдінова, Джамала, Софія Андрухович, Еміне Джапарова, Маша Єфросиніна та інші.

А от тіна Кароль стала обличчям обкладинки. Українська зірка показала не лише фінальний результат, а й сам процес зйомок.

https://www.instagram.com/p/CHVyeQwD0P7/

Під відео співачка лишила інтригуючий запис проте, що завтра невідоме стане відомим.

Прихильники, чекаючи новин про розвиток стосунків Тіни Кароль і молдавського співака Дана Балана вирішили, що співачка привідкриє завісу особистого життя і розповість хоч щось про стосунки з молдавським музикантом. Не обійшлося без компліментів на адресу артистки і запитань від прихильників про непередбачувані витрати.

Згодом Тіна Кароль виклала фінальний результат зйомок, який прихильники співачки високо оцінили. І в черговий раз відмітили, що цим досягненням тіни Кароль варто пишатися.

https://www.instagram.com/p/CHXTM23LhGC/

Після цього Тіна Кароль порадувала прихильників ще одним відео зі зйомок обкладинки. Це була трохи розширена версія першого відео, яке виклала співачка.

Захоплена реакція фанатів не забарилася і вони в один голос назвали Тіну Кароль найкращою.

Для журналу знялася також і найвідоміша реперка України Alyona Alyona, кадри зі зйомки якої VOGUE виставив на своїй офіційній сторінці в мережі.

https://www.instagram.com/p/CHXhN-pjmfC/

Фото повної дівчини без комплексів зібрало ледь чи не стільки ж захоплених коментарів, як і знімки популярної Тіни Кароль. Прихильники назвали реперку спер жінкою і не могли стримати свого захоплення.

А от інші зірки не ділилися знімками з фотосесій.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".